Kakarsu2 Arkadaşlar doğum yapalı 3 gün oldu, göğüs uçlarım çok ağrıyır emzirirken canım çekiliyor, bide göğüslerim çok şişti, hassaslaştı bugün lansinoh kullanıyorum ama başka çözümü olan var mı 🤲🏻
BirsenT Kakarsu2 canım duşta masaj yap göğsüne ve inçe uçlu tarakla tara damarların açılsın göğüs Kalkan’ı kullan birde kıyafetine temas ettirmemeye bak kendi sütünü de sürebilirsin göğüs ucuna yumuşatır , allah şifa versin şimdiden 🙏🏻
Hulyalp Kakarsu2 canim oncelikle bebek duzgun cekemiyo olabilir gogsunu o cok can yakar once pozisyonu gozden gecir. Gogsun sutten mi sisti sence yoksa baska problem mi var? Mesela gogsunde ayriyeten ates sanki sut akamiyormus gibi bir durum var mi?
__aRzUu__ Kakarsu2 zeytinyağıyla masaj yap canım yukardan aşagıya doğru sonrada sıcak havlu tarzı bez koy üstüne beni sadece bu rahatlatırdı hatta bazen fön makinasını gezdirirdim sıcak su da iyi
Kakarsu2 Hulyalp sanırım sütten şişti uyku hali vardı bugün fazla çekemiyordu galiba ondan, dış taraflarda yani uç değil de kök kısımlarda var ağrı
BirsenT Kakarsu2 valla canım ben daha Doğum yapmadım kullanamadım tavsiye edebileceğim birsey yok ama sen bir tane al ve dene istersen
__aRzUu__ Kakarsu2 tersten emzir ozamn birazda boşaltmazsan rahatlayamazsn dediğim gibi önce yumuşat sonra uzunuzun ters emzir
Mavigozunannesi Garmastan pomat göğüs ucu kremi çok iyi göğüslerini bebek emdikten sonra mutlaka sağ bebek tam olarak bosaltamiyo süt kaliyo ondan ayrı yapar ılık dus al duşta sağ sürekli boşaltman lazım bebek büyüyene kadar biraz cekeceksin canım sağlıkla büyüt inşallah
Ytugcek Kakarsu2 ben gümüş kapaklardan kullanıyorum, çok faydası oluyor. Bazen unutuyorum bikac gün, hassaslasiyor uçlar, kullanmaya başlayınca 1 gün içinde düzeliyor