Senos07_ Tatlış anneler ve hamişler yardımınıza ihtiyacım var. 🙏 33 hafalık hamileyim alışverişe çıkıcam ama ne alıcam banyo gereçleri, bakım ürünleri, hastane çantası,kendim için bişiyler ama neler alıcam hiç bir fikrim yok acil yardım edin❤🌹
FSCMK Senos07_ ben de toplu aldım ama önce bezlerden başladım 2 tane kundak aldım 2 tane bez battaniye 1 tane penye battaniye aldım 6 tane sıfır kol atlet aldım 3 tane uzun kol 5 tane badi aldım alt açma önlük aldım ağız mendili şapka aldım 5 tane hastane çıkışı aldım 10 lü bir tane tulumlu hastane çıkışı aldım kalın battaniye aldım kendim için şimdilik bir tane emzirme atleti aldım ama 2 tane daha alacam emzirme sudyrni depent bez yada büyük boy ped
srfnr Senos07_ bizde 31.haftadayiz herseyi tamamladik cok sukur bikac eksik var onlarda ihtiyac duyarsak alicaz gogus popmasi flan
Deletedmom133 Senos07_ 5 li ve 10 lu hastane çıkışı 03 36zıbın bebek banyo şapkası banyo havlusu yelek alt üst takımlar aldım ay ay ince ve kadife 2 tane tulum pelüş bahtaniye kulplu biberon mini biberon emzik temizleme pamuğu alt açma bezi 😊
FSCMK Senos07_ iyi oku bacım aklın nerde 😂😂😂öldürdün beni nereye yazmışım siye bakıyom şapka aldım 5 tane dedim 😂😂10 hastane çıkışı aldım birde tulum takımı onlar yeter
Depresif_polyanna FSCMK evet bugün aldım ben de denk gelince hatta şimdiden kullanıcam önceki kullandıklarım rahatsız ediyo süngerli telli diye.
FSCMK Gul33 telefonum düzgün yazamıyor doğru yazıyorum yanlışa çeviriyor 😂birde noktalama işareti arayamam klavyeden 😂