seydatemurr Kızlar 34+3 gebeyim bebeğimin kilosunun biraz düsük olduğunu söyledi doktor 2.020 gram,yiyecek ve balık hapı olarak Öneriniz var mı?
fts01 seydatemurr bebeğim 2 hafta önde aadece kan ilacı kullanıyorum safra taşım var yumurta falan da yemiyorum aç karnına bi kaşık pekmez içiyorum her sabah hünnap keçi boynuxu pekmezi iki gün de bir sabahları bi tane muz yiyorum ve bol bol peynir kahvaltı da kaşar keçi peyniri öğlenleri de hurmalı kuru kayısılı kuru üzümlü yoğurt bu şekilde canım
Hulyalp seydatemurr kasar peyniriiiii 😂 sekil a ben olarak gosterebilirim. Asiri derecede sever ve tuketirim ama fazlasi bana da yaradi abartmamak lazimmis. Kasarpeynir sade soda badem ceviz muz sut yumurta bunlari mutlaka tuket. Ayriyeten imom omega oneririm
Hsnanr Muz ve kaşar canım kilo aldırdığını söylüyorlar tüketmelisin bence ayrıca cevizde aynı sekılde
Yusufunannesi_ Ceviz badem kaşar muz yoğurt peynir kırmızı et bunlar çocuğa kilo aldırıyor balık yağı sorarsan ben imom kullanıyorum
Madammutlu Günlük 2 adet yumurta 2 bardak süt 2 kase yoğurt 150 gram kırmızı yada beyaz et 10 tane ceviz yada badem bunları mutlaka Tüketmelisin canımm. Bunlar yanı sıra peynir mevsim yeşillik meyve bol bol yemelisin.