PrenssAnnesiiii Kızlr bugün kaynanam görümcemgili yemeğe çağırmıştı çok birşey de yapmadım ama kalçamın ağrısından ölmek üzereym yürüyemez oldum sürüklüyorm resmn kendimle bel deseniz yine aynı görümcem çoğu şeyi halleti bnde ister istemez ayakta kaldım tabi öneriniz varmıdır 😔
Zeynep7777777 PrenssAnnesiiii canım ister istemez ayakta kalıyosun biraz dinlen kasılmaların nasıl devam ediyor mu
NilgunHnm PrenssAnnesiiii Canım o ağrıyı bilirim iş yapınca bende de oluyor ağlayacak duruma geliyordum. Şimdi herşeyi bırak ve yat uzan dinlen geçiyor sonra birde öyle ağrılara maden suyu iyi geliyor diyorlar al eline iç dinlen yat uyu insallah hemen geçer
NilgunHnm PrenssAnnesiiii PrenssAnnesiiii rahim ağzı kısalığı nedir canım ? Ağrıların onunla ilgisi mi oluyor
anapanda12 Kendini bu kadar yorma be güzelim ılık duş al hafiflersin belki, ayakalarını yukarı dik dinlen aksatma belinin üstüne yatamazsan da ayaklarını accık accık egzersizlerle rahatlat
NilgunHnm PrenssAnnesiiii doktor mu dedi rahim ağzı kısalığı var diye nasıl anladı benimde yorulunca ağrıyordu şu sıralar ağrımıyor çok şükür de ama bende iltihaplı romatizma var doktor ondanda ağrır demisti