elfemrhbbs Kızlar şartmı sizce ana kucağı? Kullanışlı mı? Çok kararsız kaldım alsam cok az kullanacak ne yapmalıyım sizce fikir verinn.
Yurdanur elfemrhbbs her bebek için bişey diyemeyeceğim ama çevremde herkes aldı bazıları gazlıydı anneleri çok rahat etti benim bebek arabası pusetliydi ayrıca annemlerde otomatik ana kucağı almışlar ikiside var şimdilik doğunca görcez bakalım ne kadar iş görcekler 😊
elfemrhbbs srfnr bende ona koyarım diye düşündüm ama etrafımdakiler al diye ısrar edince kararsız kaldım. Pusette rahat olurmu cocuk
Hulyalp elfemrhbbs kardesim pusette aldi anadizi de aldi. ikisinide 6. Aya kadar zor kullandi cunki cocuk sonrasinda akli erdigi icin durmuyor icinde.
Hulyalp elfemrhbbs bence yok canim ben almadim. 1 evladim var onda da kullanmadim sahsen gerekte duymadim.
Serrameri @elfemrhbbs anakucağı şart bebek olunca anlarsınız çok kullanışlı oluyo ben mamaduştan aldım anakucağını kısmetse kullanıcam doğumdan sonra
Serrameri @elfemrhbbs canım bebek arabasıyla her yere gitmek kolay olmuyo mesela ablamın kızı var 4 aylık arabasında durmuyo sevmiyo ama ana kucağında çok mutlu