Alessia Ayse08emre verıyor bana medpamit verdı o hayatımı kurtardı ac kalmayaya bakın az az sık sık yıyın safra daha cok bulantı yapar ac kalınca
aslimutlu1 Ayse08emre bugun kontrole gittik . Sabah mide bulantısından bi saat kendime gelemediğimi söyledim ,Lady Feliz ( 30 kapsül ) verdi . Belki sanada iyi gelebilir . Bende 6 haftalık hamileyim canım .
melikeyakisikli Ayse08emre bana vitamin serum başladı canım her gün gidiyorum bebeğe zararı olmuyormuş ama anneye zararı oluyormuş mide bulantısının öyle dedi doktorum
Gamzeinci00 Bana hic bir sekilde ilac vermemisti 12. Haftaya kadar geldim o sekilde hâlâ ara ara oluyo Allah yardimcınız olsun bulanti cok zor gercekten
aslimutlu1 Ayse08emre gercekten aynısı bende de oluyor .esime bi sürü aldırdım , tek bi cubuk bile yesem midem agzma geliyordu .
Gamzeinci00 Ayse08emre kisiden kisiye degisiyomus canım öyle dusünme insallah tez zaman da gecer benim annem 9 ay boyunca yasardi ve hep hastanedeydi eve gelmezdi hic o yüzden halime sükrediyorum iyi ki de ona cekmemisim
CanselYrdkl03 Bana Premesis Plus verdi. Hem mide bulantısı içinmiş hem içinde folik asit ve vitaminler de bulunuyor