Muallimannecik Benimde bugün 5+2 oldu haftaya 6. Haftada doktora gidicez inşallah keseyide kalp atışınıda duyarız ama zerre yerimden kalkasım yok benim 😕
Blt06elf Muallimannecik benimde hiç yerimden kalkasim gelmiyor. Aynı durumdayız 1 Mayıs Sat 5+2 olduk bizde bugün Çarşamba doktor randevum var ne kese ne kalp atışı için gitmedik henüz :)
Cansubasak Muallimannecik biz seninle aynı hafta ve gündeyiz ben de salı günü gidicem 6.günde bakalım kalp atışı duyabiliriz belki
Burcings Tutkukaral Tutkukaral evet gördm cnm nokta kadar hadi baklm hepimiz haftayı beklioz desenize
Ngrs Cileginannesi Aynı durumdaymışız Allah inşallah kalp atışlarını duymayı nasip eder çok heyecanlıyım gerçekten😌
Cileginannesi Ngrs inan ben hamıle olmadan once daha heyecanlıydım. Normalde olsa hayatta beklemez goderdım kalp atısı ıcın ama gec gıtmek ıstıyorum. Insallah heycanım yerıne gelır tekrar;(
Ngrs Cileginannesi Bence dr a gideceğin gün yaklaştıkça heyecanın yerine gelir duygularımızın karışık olması normal😌
Asli34 Tutkukaral bende 5+1 de gittim 7 mm di. Şu an 5+5 oldum inşallah hafta ya da kalp atışlarını duyarız 🙏🏻☺️
Cansubasak BalDamlam ben 5+0 da ağrıdan uyuyamıyordum progestan verdi doktor 3. Günde ağrılar son buldu canım
SibelY Merhaba. Benim ikinci gebeliğim 6 haftalığım bundan önceki gebeliğim de 8+5te kalp atışı durduğu için kürtaj oldum. Aranız da böyle bişey yaşayan var mı ? Varsa doktorlarınız nasıl bi önlem alıyor?
SibelY Tutkukaral doktorum benden bazı testler istedi ama ne olduğunu bilmiyorum. Coraspin 100mg kullanıyorum suan. Kan pıhtılaşması için iyi mi ?