Eupkgn Tutkukaral ilki 442 cıktı sonra 821 en sonuncusu 2142 cıktı inşallah kesede görünür senin kaç beta
BalDamlam Ozqe_tolqa Ozqe_tolqa 🤗 ben adet oldugumu düşündüm ama yerleşme kanamasıymış, hala çok şaşkınım, çünkü bu reglimde tüp bebek tedavisine başlıycaktık, bir mucize oldu. Daha iki gün önce öğrendim canım
BalDamlam Neheaaei hala devam ediyor, ve akıntım da başladı. Daha önceden biokimyasal gebelik yaşamıştım, tedirginliğim bu yüzden 😔
BalDamlam Ozqe_tolqa bu arada değerim 297 ilk öğrendiğim değer, yarın tekrar test yapıcam doktor istedi artışı görmek için
Bsra21 Merabalar ben 6 haftalık hamileyim dün keseyi gördük çok şükür . Benim gibi aşırı bel ağrısı çekenler var mı
Hazal2906 Bsra21 canım ben çok çekiyodum suan 6+5 oldum gecti ..6.haftaya kadar cok agrıdı belim ..yerleşti kuzum demkki 😍yerleştiğinden cok agrıyomus sanırm
[silindi] Merhabalarr bende çok erken öğrenenlerdenim anneler gününe sürpriz olsun dedim ve 2 haftalıkken öğrendim suan 5 haftalığız 🙏🥰
BalDamlam [silindi] bende 2 haftalıkken öğrendim, senin değerin kaçtı öprendiğinde 🤗 Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin 🙏
[silindi] BalDamlam aminn seninde insallah 🙏 173 tü değerim geçen hafta da keseyi gördü doktorumuz ama benim hesaplamama göre 5 doktorumuzun hesaplamasına göre 6 haftalığız cok anlayamadım🙄😂
BalDamlam Tale7 şuan 4+ 3üm. Şöyle demek istedim aslında hafta hesaplarken son adet olunan tarihten itibaren hesaplanıyor ya, o şekilde 4+3 aslında 2 haftalık oldugumu söyledi doktor
BalDamlam Tale7 kullanmayı yeni öğreniyorum, başka birşeye cvp verdiğinizi düşündüm çok afedersiniz evet suan 4+2 haftalığım 🤗
BalDamlam [silindi] amin 🙏 kese gözükmüş ne güzel 🤗 benim kese için 10 haziranda çağırdı🙄 heyecanla bekliyorum. Benimde ilk öğrendiğim deper 293 tü. Bence senin hesabın doğru diye düşünüyorum
Duygu19031903 Biz 7+1 olduk kalp atışlarını duyduk çok şükür, kasık ağrılarım oluyor baya çok oturunca yatınca doğrulamıyorum bende bulantım ara ara oluyor kendimi tutmaya çalısıyorum😊