Duygu19031903 Ozqe_tolqa canım bende içiyorum progestan ama kasık ağrım hep oluyor birde birden bire de kramp giriyor 6+5 oldık biz😊
Duygu19031903 Ozqe_tolqa yok canım ya neden anormallik olsun herkesinki bir değilki bende ağrı var bende mi anormallik var diye düşüneyim kaç haftalıksın
Mrsd Tutkukaral yerimde duramıyorum pek, çok yorulunca oturuyorum tabi aklıma geliyo hamile olduğum bebişim hiperaktif olucak diye korkuyorum bidee😄♥️
dryyy Emellezel gittim canım keseyi gördük tekrar gitçem Cumartesi kalp atışları için kan ilacı folik asit balık yağ verdi şimdilik bu kadar
Emellezel dryyy ben bi tek folik asit kullanıyorum suan balık yağını söylemisti ama ben balık yerim dedim olur dedi oda
dryyy Emellezel aslında ben balık yerim ama bu mevsimde pek güvenemiyorum kısa kadar balık yağ daha güvenli geldi malum ben ankaradyım be kadar taze olur emin olamıyorum
dryyy Mrsd altn muane ediyo beni belki ondan erken görüyo bi acaleciyim ben zaten 4.gidişim 🤣🤣bu doktora
Melek14 Mavibulut0 çok geçmiş olsun cnm. Neyseki duzelmiş. Rabbim sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺