dryyy Bende bulantı yok ama bir arkadaşıma doktor peyniri tavsiye etti deneyin isterseniz sabah uyanır uyanmaz bi dilim peynir ye demiş onda işe yaradı belki sizedir faydası olur.
Fatma48 dryyy bana kan ilacı vermedi doktor sadece vitamin verdi canım birde 1 aydır folic kullanıyorum. Ya bende şimdi post açıcaktım benim çok afedersin kuyruk sokumum çok ağrıyor. Sende de oluyormu
OznurC 7+2 Hamişcik meraba Öznur bende . Benimde midem çok fena 2 haftadır midem bulanmaya başladı öncesinde yoktu bişey . Aşırı uyku hali ve sık idrara çıkma var 🙈 Kimler benim gibi ?
Hazal2906 Samsunn55 canım suyu cok içiyorum günde 2 lt ye yakın içiyorm iftar ve sahur arası ..yarın doktorumu arıcam zaten bebegıme zarar gelsın ıstemem tabı saol bılgı verdıgın ıcın 🥰
ocakannesi Hazal2906 bende bundan dert yanmaya girmistim 😳🤷♀️ İnanilmaz migdem bulaniyor kokular beni benden aliyor. ne yemeye calissam olmuyo yiyemiyorum. peynir zeytin domates bile migdemi bulandiriyo bu durmda bebegi de besleymiyorum diyip kendime sinirlenip agladigim bile oluyo
Gizemgizem25 Asli1716 4+3 e giricem yarın acaba görebilirmiyim alttan muaynede keseyi cuma günü tam 4 haftalıktı göremedik doktor pazartesi çağırdı 😞
Asli1716 Gizemgizem25 ben 4 buçuk haftalıkken gördüm ultrasondan ama bana şaşırıyo herkes bhcg değerin kaç canım
Gizemgizem25 4+3 e giricem yarın acaba görebilirmiyim alttan muaynede keseyi cuma günü tam 4 haftalıktı göremedik doktor pazartesi çağırdı 😞
dryyy Gizemgizem25 bende Altan muane ile görsün Canım bi hafta daha bekle istersen garanti olsun benim 5 haftalık 3 .kez gidişimde gördük Gizemgizem25
Dilanferhat Tutkukaral hoşbuldum gördüm evet küçüçük bişey 🤗 bu hafta tekrar gidicem inşallah daha büyük olmuştur
kuubrayalcn Merhabalar bende 5+4 haftalığım benimde kasık ağrılarım oluyor bende daha doktora gitmedim ilk haftalar çok gerekli mi sizce bilemedim pek
dryyy kuubrayalcn eğer hamilelik öncesi vitaminlerinde kanlarında bi sıkıntı yoksa Acele etme zaten 7 hastalıkken anca netleşiyor kalp atışları ama kan değerlerinde sıkıntı varsa biran önce gitmelisin bence