Tutkukaral Mavispembis1_ canim idrar tesriyle takip etsene icin rahatlar ben oyle yapiyorm en azindan herseyin yolunda oldugunu anliyorm hem boyle stres yapmamis olursun
Tutkukaral Mavispembis1_ haha bencede😂 bennoyle takip ediyoem her gun koyulasma oluyo zaten yoksa sabretmek cok zorr insan meraktan catliyo🙈 haber vermeyi unutma bizee
Nesdef Tutkukaral ilk bebeğimi erken doğumdan kaybettim oğlum çok şükür 9.5 aylık bu üçüncü olacak Allah izin verirse.
Tutkukaral Nesdef basin sagolsun canim cok uzuldum cennette bi melegin var😔 rabbim bidaha yasatmasin insallah saglikla kucagina alirsin🙏🏻
ocakannesi merhabaaaa🤰🏻 2020 anne adayları bende 5+6 yim💝 İnsallah saglikli bir sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz🥰
Tutkukaral ocakannesi merhaba canim hosgeldinn rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsinn 2020 bizim yilimiz insallab🙏🏻🤣
Tutkukaral Dilara23 Asli1716 zmrtcskn Rdemir Momsss6537 Merveulku91 Burcumis EsraSglm durukrn Anneolmakk mehtap5506 Busra9071 Hazal2906 Kubrakocerr Mavispembis1_ ocakannesi Kizlar instagram grubu kuruyoriz kullanici isimlerinizi yazarsaniz ekliyim sizleride ordan devam edelim. Etiketleyemediklerm gozden kacirdiklarm varsa kullanici isimleriniz yazabilir eklerim 😍🤗
Hfzrmysa ocakannesi bende doktorun söylemesine göre bugün 6. Haftama girdim ama kayınvalidem ısrarla daha bi aylıktır o diyo 😂😂😂
dryyy Tutkukaral ben gittim bugün doktora folik asit balık yağ kan ilacı verdi kese göründü ama suanlık kalp atışı yok 6 haftaya girince tekrar gitçem heyecanlı bir yolculuk hepimiz için 😃allh hepimizin yardımcısı olsun
ocakannesi dryyy bende 3 gun once gittim bayramdan sonra gel kalp atisini dinleyelim dedi Ocean mummy adinda bir vitamin verdi bakalim sabirsizlikla bekliyoruz insallah hersey gonlumuzce olur güzel anne adayları🤱🏻
Tutkukaral dryyy bende pazartesi gidicem yaa cok heyecanliym zaman gecmiyo🙈 folik asit kullaniyorm ben ama baska ne verir bilmiyorm canim
ocakannesi Tutkukaral Amiiiin insallah 2020 bizim yılımız olsun insallah o zamana kadar burada tatli haberleri paylasalim insallah ❣️🙋🏻♀️
ocakannesi Tutkukaral bana folik asit gibi herhangi birsey demedi benim bebisim folik asitten mahrum mu kalacak🤭😅
Tutkukaral ocakannesi vet birbirimizi gelismelerden haberdar edelimm bilgi verelimm mesela siz onde olanlar bizden tecrubeli olcaksiniz bize yol.gosterin😍 2020ye kadar bitmesin bu postt😍
ocakannesi Tutkukaral aynen oyle kesinlikle bu posttaki tum anneler kucaklarina bebisleri alana kadar bitmesiiin💃🏻
dryyy ocakannesi folik asiti mutlaka veriyorlar ayrıca göğüs ve karın için çatlak kremi ve lekeler içinde güneş kremi yazdı bana sağolsun doktorum baya ilgiliydi