Deletedmom133 Cansubursa 15+3de kesin kız dedi 17 ve 20 de tekrar kesin kız deyince artık emin olduk 😀
Alessia Cansubursa cınayet gıbı okudum dedım noluyo🤣🤣🤣 gebelıkten gozlerde bozuldu yahuu 10 haftada fetal dna testıyle ogrendım dunde kontrolde doktorum kız dıyıp tescıllemıs oldu🌸
Gozde19 Cansubursa 20+1 daha öğrenemedik bugün gittik doktorumuzun işi varmış pazar günü açık değilmiş senin için açarım dedi oda ilk defa böyle çocuk gördüm diye merak ediyo yarın bakalım inşallah gösterir gösterene kadar da gelmem meraktan ölcem 😂😂😂😂😂
Betuel11 biz 20+3 haftalık olduk bi erkek denildi 10. haftadan itibaren sonra 17. haftada kız dedi doktorumuz ben hala cinsiyetin ne olduğundan emin değilim 😂 önümüzdeki hafta tekrar gidicem 21. haftada kesinleşir netleşir inşallah 😄
Derya6806 Bende 11 haftaligim haftaya gidecem acaba cinsiyet söyler mı diye merak da ediyorum 😎 ama erken yanılma payı da fazla oluyo
Tgbanne Gozde19 vallahi sizinkini bende merak ettim :) muayene olmadan yarım saat önce çikolta tatlı ve meyve suyu için , bebek hareketlenir , inşallah görürsünüz canımm🙏🏻 Dualarım seninle 🥰👍🏻
SeymaTevfik Cansubursa 17 kesin erkek demişti değişmedi 😁 kız olsun diye çok dua ettim amma olmadı anam 🤪
EvlatKalbinMeyvesi Cansubursa 26. Haftamda öğrendim ne kadar çikolatada yesem kontrollere giderken her seferinde arkası dönük kendisini gizliyodu paşamız 😆