Kızlar bnde herkes gbi giriş yapayım sonunda dogurdum ve iple çektiğim acaba ben de hikayemi paylaşabilir miyim dediğim güne geldim☺️ 23 mayısta yanı 2 gün önce doktor kontrolum vardı. Catı muayenesi olacaktım. Ama ondan once ben doktoruma acayıp kaşıntım var ellerim uyusuyor dıye gıtmıstım. Benı umursamamıstı cok. Nst kalp atıslarına bakmıstı her sey normal dıye gerı gondermıstı. Bu forumda cok sey ogrndım kızlar. Son aylarda cok fazla kaşıntının ıyı olmadıgını okumustum. Ve kendı kafama gore catı muayeneme gıtmeden once karacıger safra testleri yaptırdım. 23 mayısta da o testlerı kendı doktoruma gosterdım. Arabayla rahat bı sekılde gıttıgım muayenede halbuki rahat olmadıgımı öğrendim. Doktorum degerlerın cok kotu beyaz kanın olabıldıgının altında karacıger enzımlerın tavan senı bırakamam acıl dogum dedı. Ben şok gecırdım. Aglamaya basladım ben catı muayenesı ıcın geldım bıraz daha bekleyelım dedım doktorum bana kızdı. Sen hellp sendromuna yakalanmışsın. Durumun acil. Yarım saat verdı bana eve gıtmem ıcın. Eşimi çagırdım. Hemen toparlandık. Annelerımızı aldık hastaneye ulaştık. Hastaneye gırmemle kendımj amelıyatta bulmam bir oldu. Doktorum ben gıderken eşime her seye hazırlıklı olun demiş. Eşim benı beklerken cocuguna bıle yeterınce sevınememıs korkudan. Allah ondan razı olsın 😍 çoçuğumuzun dogdugu o anı hıc unutamam. Sonra bayılmısım gıtmısım. Çıktığımda bol agrılı ama bı o kdr da acayıp mutluydum. O gunum hem korku, hem mutsuz gecmıstı ama sonunun bu kdr guzel olabılecegını hıc dusunemeDım rabbım hepınıze saglıklı dogumlar nasıp etsın kızlar. 🙏🏻