[silindi] Arkadaşlar bugün sabahtan beri karnımın sol tarafında batma seklinde ara ara ağrı hissediyordum benim gibi olanlar var mı
Trabzon [silindi] bende şimdi başka bir post açtım. Sil tarafım da benim de ağrı değil de sanki bişey batiyo gibi toplanmış böyle sanki. Bende 17 haftalık gebeyim. Büyük ihtimalle bebek le alakalı
[silindi] Sefaa yok lekenmem ilk 3 ay oldu sadece suan beyaz akıntı var cevap verdiğin için cok teşekkür ederim❤
[silindi] NilgunHnm 12 yıl aradan sonra kaybetme korkusundan abartiyorum sanırım😊 yok canım yaa 16 haftalıkken söylerim dedi doktorum ama çok hareketli olduğu için göremedi ama bence kız çünkü erkek olsa görürdü diye düşünüyorum😍
NilgunHnm [silindi] canim inşallah bisey olmaz zor kısmı atlattın şükür 3 ay daha riskli ama ara ara olur . Sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmiyor. Erkek genelde solda olur derler benim erkek hep solum da hissettim hissediyorum 20 +6 yim
PembeKoala [silindi] ay benimde ya dünden beri ara ara sol kasığım ağrıyor karnım ağrıyor bi değişikti bende 17 haftalık hamileyim genelde adet dönemlerime denk gelen zamanlarımda oluyor böyle ağrılar
[silindi] PembeKoala şimdi sen söyleyince farkettim yarın benim adet günüm ondan mi oluyor acaba bide kusmam kesilmedi hâlâ😓
PembeKoala [silindi] yani benim öyle oluyor genelde baş ağrısı ve karın ağrısı oluyor ayrıca bende solumda hissediyorum ama benimki kız 😊
[silindi] NilgunHnm haklsın canım benim bebisde solda ama sağlıklı olsun bana yeter annem biz kızız diye sevmedi hic bizi bu sebeple kız çocuklarını cok seviyorum gönlüm kız diyor yani
[silindi] PembeKoala ayyy inşallah bnde yakin zamanda öğrenirim cinsiyetini tabi onemli olan sağlıklı oluşu😍
PembeKoala [silindi] evet öncelik sağlıklı olması zaten hepimiz bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inşallah 😇