Gulchirai Merhaba kasıklarım çok ağrıyor ve sağ bacağım da ağrıyor bu haftalarda siz de aynı ağrılar var mı ?
Deletedmom143 Gulchirai bende 23 haftalikken vardi o agrilar.simdi 27 hafta icerisindeyim.eyilemiyorum kaburgalarim skliyo(((ayaklarim tabanlarim agriyo.bebek buyudugu zamanlar normal sayilir o agrilar moralini bozma😔
titebouille Gulchirai akşamları ayaklarım ağrıyor benim..bide arada midemin orda ağrı oluyor dokununca sert..bebek yukarı çıkıyor galiba arada..
Lovelies Gulchirai 24 haftalıgım aynı agrılar bendede var özelikle belden bi ağrı bacgıma kadr iniyor ayklarım ve bileklerimde şişti :) normal bence cok şiddetli ağrın olursa doktora görün mutlaka canım:)
Gulchirai 23sekerkiz normalmış dün acile gittim ama sağ kasık agrıdıgı zaman sağ bacagım dayanılmaz agrıyor duramyorm agrıdan unarm gecer
Gulchirai titebouille bnm sağ kasıklarım czzzz oluyor bacagım da baştan sonuna kadar agryo uf umarm gecer
Deletedmom143 Lovelies sendedemi sisti ayaklar eller canim😔bendede var havalar serin olubca aksama yakin bol yurus yap sisi cekilocek.ve bendede cekiliyo gezirken
Gulchirai Lovelies ben de normal dıye dusunyorm dün acıle gıttım kan ıdrar bşi çıkmadı ama kasıklarım cczzz dıye bır agrıyor sağ bacağım oyle bır agryor ki enfeksyonda yok çok şükr bebek buyuyır ondandr :((
Deletedmom143 Lovelies ara sira otur uzan canim Ben cok ayakta olurum diye sisiyo bende Ne isi gorursem ayak uste kendimden asli diyil🤦♀️ama dinlenirim hep.ve yurus yaparim aksamlar eve gelimce sis cekiler.
Hfsskbr Benimde sag kaburgalarm cok ağrıyor. O tarafa dönemiyorm hemen ağrıyor uyuyamiyorm geceleri sol tarafa yata yata uyuşmuş bi sekilde kalkiyorm