deletedmom9494 ayyyy Eylül’de Doğum yapacak bütün kız anaları eylul koyacak ellaaammm 😂😂 bende istiyordum vazgeçtim anacım Söyle oldu benim olay kocam yıllar önce dedesinin babaannesinin ismini duyuyor Esma diye çok hosuna gidiyor kizim
olurda koycam diyor eee simdi bir kızımız olcak kirmak istemedim
gonlu olsun napalim ama 2. İsim koymayi düşünmeyen biz ebced değeri yüksek olsun diye 2. İsmini asel koymayi düşündük bu da söyle gelişti 1 ay kadar önce kayinvalidem de kaldım ayrı şehirlerde yaşıyoruz o gece orda bir kız bebek dünyaya getiriyorum ismini de asel koyuyorum ( rüyada görülen ismin koyulması gerektiğine inanmıyorum ) sonra bi kalktım asel asel asel diye sayıklıyorum 1 hafta önce Diyanetin bir kuran kursunun iftar davetine katıldım orda saygı değer bir hocamız isim düşündün mü diye sordu evet hocam dediniz Allahutealaa
nasip ederse Esma düşünüyoruz dedim Ebced değeri yüksek olsun 2. İsmi de Asel olsun dedi aaaaaaa ben sok 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Dedim bu tevafuk güzel bir tevafuk nasip olsun insAllah doğumu ikinci ismi de Asel olacak Bal kızımın insAllah biiznillah 🙏🙏🙏