deletedmom9494 Yusufburcu61 valla 23 haftadayım şuan değişir bence de 🥰😂 ama başından beri asel diyordum bilmiyorum 🤷♂️
Yusufburcu61 deletedmom9494 aseli bende çok istemiştim ama hep değiştirdik asya asel ecmel falan derken şimdi 37+4 olduk defneye karar verdik 🥰
deletedmom9494 Yusufburcu61 aselin yanına ikinci bir isim daha istiyorum uysun diye ama uyduramıyorum uydursam asel de karar kılıcam alya ya da çok yakınım 🥰 daha çok değişir gibime geliyor
Yusufburcu61 deletedmom9494 asel lina yada asel liya olabilir mesela birbirlerine uyumlu gibiler sankim 🙂
Aesra deletedmom9494 Allah nasip ederse bende İnşAllah Asel koyucam eşimde aselsan gibi ne o öyle dedi ilk başta beğenmedi ama şimdi alıştı ☺️ İkinci isim arıyoruz bizde asel Mina dedik ama ikiside kuranda geçiyor diye vazgeçtim Mina dan 😊
Ftmbyrktar_1990 deletedmom9494 canım abimin 8 aylık Kızı var okadar çok araştırdılar ki gökra 🌸koydular Türkiye’de azmış Ankara’da 2 İzmir’de 1 di sanırım yada tam tersi hatırlamıyorum ama güzel isim Gökra 🌸🌸