SenaGuse Merhaba hanımlar bu ilk doğumum olacak İstanbul Medilife Çapa hastanesinde(Fatih) Fahriye Ayık Sezer'e gidiyorum daha önceden o hastanede veya doktorda doğum yapmış olan var mı? :/
Hiratrkd SenaGuse ve suan kı ultrason cıhazının detaylıdan hıc bı farkı yok turkıye de yalnızca 4 ya da 5 dr da var bu ultrason en ınce detayına kadar anlatıyo ve ultrasonda da gosterıyo
Nazlicaa1 SenaGuse merhabalar hayırlı doğumlar bu Hastanenin sezeryan ücretleri nedir acaba bilginiz var mı
Mlssa SenaGuse Benim doktorum Fahri İnan.Gop Kadın sağlığı merkezinde harika bir doktor🙏🏻 ama çapa da özel muayenehanesi olan bir doktorum daha var önceden gidiyordum,Nasır Aksel çok iyi bir doktordur ama biraz tuzlu fiyatları☺️
Hiratrkd zulaluz evet cnm katılıyorm ben ılk dogumumu onda yaptım uzun suredır de ona gdıyodm 2. Gebelıgım ama baska hastanelerde dogum yaptrdıgı ıcın braktım ama kendısınden cok memnunum
SenaGuse T-24 internetten yorumlarına baktım pek iyi şeyler söylememişlerdi ama... herkes için aynı değildir durum muhakkak. Teşekkür ederim
SenaGuse Hiratrkd dediğiniz doktor hangi hastanede ve nerede doğum yaptırdı? Kendisi giriyor mu doğumlara?
Hiratrkd SenaGuse halkalı meydanda canm ist kcukçekmece gürkan bey kendı klınıgı ama ılk dogumumda ozel batı batıhat hastanesındeydı orda yapmıstım ben
Hiratrkd SenaGuse hastaneden ayrıldı yanı artık anlasmalı oldugu hastanelerde dogum yaptırıyo senın tercıhıne kalmıs o sıyluyo zaten su su hastanede yaptırabılırım anlasmam var dıye
SenaGuse Hiratrkd kusura bakmayın istanbula gelin geldim bilmiyorum buraları. Teşekkür ederim size araştıracağım mutlaka sağolun :)
SenaGuse Nazlicaa1 henüz bi fiyat almadım bayramdan sonra öğreneceğiz inşallah ama internette yazan mecburi sezaryen 1700 kendi isteğinizle olan 2000₺ yazıyordu yine de emin değilim
Nazlicaa1 SenaGuse teşekkür ederim bilgi aldığınız zaman banada söylerseniz çok sevinirim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin allah
Hiratrkd SenaGuse ben kucukcekmece halkalıda oturuyorm dedıgım dr bana cok yakın ama sıze bıraz uzak kalıyo ama gelebılsenız cok memnun kalırsınız emınım
Hiratrkd SenaGuse suan medilife beylıkduzu burcu betul kazdala gdıyorm o da ıyı bı dr hastane olarak da gayet ılgılıler
SenaGuse Hiratrkd arabamız var uzaklık sıkıntı değil iyi bir hastane ve dr arayışındayım bu değiştirdiğim 3.doktor oldu :/