• Gebelik
  • akıntı kaşıntı yardım lütfen

16hafta gebelik peynirimsi akıntısı kaşıntı,akıntı aktıkça kaşıntı oluyor,başına gelen varmı,sirketle yıkamak sodayla yıkamak bunlar fayda etmiyor,dışta bir kasıntı yok içten bir kaşıntı var yaşayanlar varmı?nasıl geçirdiniz cok kötüyüm yardm lütfen

Ayserose benimde 13 haftada olmuştu ve benimki üstelik yeşil renkteydi.. 2 fitil Bir tablet üzerinde 4 tane antibiyotik vermişti doktor kullandım bol su içiyorum ve şuan yanma kaşıntı yeşil akıntı şikayetlerim geçti yine var ama eskisi gibi değil bol su içince tamamen geçio..

Ayserose canım çok geçmiş olsun 36 haftalık hamıleyım hala bu sorunum var. Enfeksıyondur muhtemelen mutlaka doktorunla gorus fıtıl ıste. Ketoralın 3 lu bır fıtılı var cok ıyı gelıyor, doktorum bana sırkeyle yıkamamıda tavsıye etmıstı aklında bulunsun

zynpgdkl cok cok gecmiş olsun sqnqda cnm gebelikden öncede bende kronikleşmişdi,gebelikde rahat ederim olmaz die düşündüm,gene devam edior malesef

Gizemmciik cnm sanada cok gecmiş olsun,cok dor bir durum ya seni cok iyi anlıyorum,benim gebelikden öncede kronikleşmişdi gebelikde olmaz dedim aynen devam ediyor cok kötü bir durum allah yardımcımız olsun,kesin cözümü neden yok acaba