Zeynepca Kızlarr biz eşimle en son 5 nisanda birlikte oldukk... sonra zaten gebe olduğmu öğrendik ve o günden sonra hiçbi yakınlaşma olmadıı. Yani bide ikizlere hamileym. bişe olur diye cinsellik yaşamıyorz. Amaa evin iiçinde iyce arkadaş gibi oldukk.. Birbirimzden soğucaz diye korkuyorm. napmalıyz sizce
iremmvebebegi Zeynepca Canım doktor eger riskin yok dediyse yapabilirsiniz,korkmayın.Hatta doktorumuz öneriyoruz bizim,normal doguma yardımcı oluyor.Ama riskin yoksa,sor doktoruna sen de
Naneliseker01 Zeynepca niye korkuyorsunuz anlamıyorum niye soğuyacaksınız ki böyle bir şey mi sevgi aşk ? Valla bosuna kendınızı yoruyorsunuz.
emreesra Zeynepca canim doktoruna sor. O sana zaten en doğru bilgi verecektir. Ben sordum mesela hiç bi sknti olmayacagini söyledi. Bebek tamamen anneye tutunduysa eger skntisi olmuyor
NilgunHnm Bizde öyleyiz canım eşim korkuyor bende hiç istemedim öyle ama bende korkuyorum sonra soğursak iyice diye insallah öyle olmaz
Pelin86 Etiketine cinsellikte ekle bazilari okumak istemiyorlar . sorun olmasin sana Gebelik olunca öyle oluyor malesef arkadaş gibi oluyoruz😁
Zeynepca emreesra Daha 3.aya yeni girdik dün. doktorda en son 2hafta öncd gittiğimzde şimdilik cinsel ilişkide bulnmayın demişti. Bebeklerimiz için bekliyorz fakat işte insanda biraz tuhaf oluyor bazı şeylerde 🙄
Aygl Zeynepca bizde kac aydir birlikte olmuyoruz canımlı cicimli konuşmalar yerine bazen kanka diyorum hatta oyleyiz çünkü ev icinde😂
Zeynepca Aygl Yaaaa bizde öylee 😀 ama insan bi yandan tedirgin oluyo. bazı forumlarda gördm mesela eşleri bşka şeyler izliyomş hamile anneler yetmediğini düşünüyo falan. biz daha yolun başındayız amaa ne bilm
Aysen1995 Zeynepca Canim doktoruna sor sorun yok derse korkma..ben 8ci ayimdayim doktor agri olmadigi surece korkma dedi bana..cok wukur bi sorun yok bizde😊yani korkmayin..sen yinede doktoruna sor
Calimeros Zeynepca herhangi bir düşük riski yada riskli gebelik yoksa içe boşalmamak kaydıyla birlikte olabilirsiniz risk yoksa yasak koymuyorlar ancak içe boşalmak rahimi yumuşattığı için ilk trimesterda düşüğe üçüncü trimesterda erken doğuma sebep oluyor dikkatli olun..
Ebrs Zeynepca canim riskin yoksa uzak durmayin asla. Doktorun yasaklayana kadar hic yoktan haftada binkere esini boşlama
Pier Zeynepca biz de ev arkadaşı gibiyiz. Üniversitede yurtta kalırdım bir kız arkadaşımla, şimdi de onun gibi 😂😂tek fark evi bir erkekle paylaşıyorum. Ona da söylüyorum arada. İnsan ince mesajı alır, nafilee. 😂😂