melegiminannesi Tiredmother o anki ruh haliyle insan neler yapmaz diye de düsünüyorum o yüzden merak ettüm 😘
melegiminannesi Seymakaya19 doğumuna kadar lastikleri takmıs oluruz dedi dün dişçim ama sıkıntı yaratıyormu o lastikler o kadar ya 🤦♀️
Seymakaya19 melegiminannesi lastikler ağrı yapıyor sonra alışırsın ama heralde ya, birde düzenli takarsan çabuk biter tedavin
xwprensesannesii melegiminannesi ben 2 senedir takıyorum 1 hafta içinde doğumum olucak zamanla alışıyorsun muaynelerin acısı da 1-2 güne geçiyor zamanla gittikçe daha sağlamlaşıyor sanırım kırılmaz rahat rahat doğurun 😂
Mimi123 melegiminannesi 1 yıl aparatla birlikte taşıdım telleri ama hamileliğimin başında çıkarttırdım çünkü çok fazla mide bulantısı ve halsiz geçen bir hamilelik geçiriyordum zaten bişey yiyemiyor oluşum ve üstüne o çene kemiği ağrıları dayanılmazdı. Doğum ve emzirme sonrası tekrar taktırmayı düşünüyorum şimdilik önemli olan benim ve bebeğimin beslenmesi
melegiminannesi Mimi123 doğrudur ama iste bu kadar takmısken tekrar başa dönmek cıkarttırmakta bilmiyorum eğer doğumda sıkıntı yaşayavak olursam cıkarttırım diye düşünüyorum
Srfn11 melegiminannesi Ben kirilacagini sanmiorum ama kirilsada biliosun braketler yerine koyulabilior canim telas yapma yani 😊
melegiminannesi Srfn11 aslında braketin kopmasından değilde eğer kendimi cok sıkarsam ağrı yasarmıyım sonrasında diyorum ben 😅
Yellored melegiminannesi 2 yıl tel tedavisi gördüm. Tel her ay değişiyor. İlk bir kaç gün acıyor. Ben çorba içiyordum. Evde kendin vitamin depolu çorbalar yapıp içebilirsin. Doğumda birşey olacağını düşünmüyorum. Çok sıkmaktan belki bir iki braketin düşebilir o da az bi ihtimal tekrardan yapıştırılır. Sorun olacağını düşünmüyorum..
melegiminannesi FSCMK bende kullanıyorum ama 2 güne geciyor canım ağrısı ben erik bile yiyorum kütür.kütür ama sıkıldıktan sonraki 2 gün corba yiyorum cünkü sıktıgı icin cene kemiklerim ağrıyor dişlerimi basıp yiyemiyorum. 1 ay öyle biseu yok
Yellored melegiminannesi bence çıkartma. Tedavinde gerileme olabilir baya olabilir. Benim ablam evleniyordu ortodontistim izin vermedi. Doğumdan sonra kalır birdaha nasıl gidip tekrar taktıracaksın zahmetli olur hiç elleme ☺️
Srfn11 melegiminannesi Yasayabilirsin cunku biliosun o teller her sikildiginda dislerinin yerleri degisiyor ve koklerinden oynamaya basladigi icin asil agriyi yapior sen dogumuna yakin telleri siktirma sakin oyle olursa mafolursun cnku
melegiminannesi Srfn11 ayyy yok zaten doğuma yakın sıktırmam öyle bi salaklık yapmam 😅 simdi zorlanıyorum birde doğum esnasında onun ağrısı doğum sancısı ölürüm heralde 😅😅😅😅🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Srfn11 melegiminannesi O dislerini birbirine yanlislikla vurdunmu beynine birisi sopayla vuruodu sanki ayyyy asla unutamam ne cile cektim 4 sene