GzdeEgsn Ebru4343 enucuzbebekmarket diye bi hesap var instagramda canım kendim almadım arkadaşımdan temin ettim ama orda fiyatı uygundu baya 60tl gibi bişeydi bi bakabilirsin😉
MerveTaer Minemine İnstagram Koza bebek ben aldım 65 tl şuan fiyatı kendi dükkanı var kızın bebek giyim üzerine
Esraevrn Minemine babynest sayfası var İnstagram da yada Google bulabilirsin 82 tl ye yapıyorlar kargo ücreti dışında
Sonay Ebru4343 Hıı Tm gordum sanırım instagram 😊 kenarları biraz yuksek minik yatak gibi desenleri var renkleri falan .. Bence en iyisi Beşik orda daha Güvenli olur gibi ben hiç düşünmedim oyle 😏 tabi herkesi. Düşüncesi
Ozgeanne Bugün ben de kendim yaptım tabii instadaki gibi olmadı görünüşü ama kullanışlı oldu 1 kilo boncuk elyaf ve 2 metre kumaştan gayet ortaya güzel bi şey çıktı bence 😇 youtube da videolari var eliniz yatkinsa uğraş olur 😊
Ebru4343 Ozgeanne ugrassam yaparım gibi ama hazırlar gibi güzel olmazsa diye düşünüyorum. Elinize sağlık bu arada
Ozgeanne Ebru4343 belki haklısın ama ben ilk 3 -4 ay kullanacağım düşüncesindeyim o yüzden kendim yaptım 😊
Babyinlove Ebru4343 ben babynest , puset örtüsü , emzirme yastığı , emzirme önlüğü ve battaniye aldım 165 tl ödedim
Missmanan Ben bi terzi ile anlaştım yaşadığım yerde 60 TL ye yaptı Yen’i doğan yastığı ile beraber 😍🤗
Senailhan Ben babynests sitesinden aldım emzirme yastığı ve ortopedik yastıkla birlikte çok kaliteli hepsi kumaşı falan görüntüsü de çok güzel