Mrtbsrrr37 Merhaba arkadaşlar bebeğiniz kaçıncı haftada döndü başı benim miniğim daha hala cenin pozisyonunda ve her gittiğimizde sırtı dönük baya nazlı inatçı bebiş bir türlü yüzünü göremedik 34+2 im daha var mı acaba normal Doğum olmasını cok istiyorum ###
Derinnge34 Mrtbsrrr37 32 de dönmüştü benim. Yer gırgırlamak silmek fln döndürür dediler ben baya temizlik yapmıştım en son gittiğimde dönmüştü 😄
Sbht_grkm Derinnge34 acaba döndüğünü anlayabilmek mümkün mü 🤔 29 haftalık hamileyim haftaya gidicem bende. Hareketleri kaburgama çarpıyor dönmüş olabilir mi acaba🙃
Mrtbsrrr37 Derinnge34 valla bende sürekli ev temizliği eğiliyorum kalkıyorum hiç öyle sakınmıyorum yok hamileyim falan diye ama İşte birazda nasip sanırım bu iş
Teonam Sbht_grkm ben hareketlerini çok aşağıda hissediyordum korktum doktorum kafa yukarıda poposundan dolayı öyle hissediyorsun demişti
Mrtbsrrr37 Birde döndüğünü nasıl anlarız ki bazen öyle kıpır kıpır ki dedim oldu🙈🙈☺️Birde yatış pozisyonu önemli mi acaba ben hala rahatça sırt aşağı yatabiliyorum bu normal mi