Aysnrsrht Merhaba kızlar philips avent emzik ve biberon hakkında neler düşünüyorsunuz duydunuzmu bu markayı
Weewe Aysnrsrht emzik avent aldım, ikili yenidoğan ama biberonu dr browns aldım. Gaz yapmadığı iddia ediliyor birçok kullanıcı tarafından.
Mamaundpapa Aysnrsrht canım benim emzik için yorum yapamam bilmiyorum ancak biberon ben lansinoh marka aldım muhteşem dr browns ta süper
Burcak61 Aysnrsrht ben emzikleri de biberonları da avent aldım çünkü ablam öyle kullandı ve gayet iyiydi
Trkmn Aysnrsrht emzik biberon süt sağma makinası hatta göğüs ucu kremini bile avent aldım inşallah memnun kalırım kullanıcı yorumları çok iyi çünkü☺️
Adsin Aysnrsrht Philips avent 120 ve 240 ml cam biberon aldım emzikleri de aynı şekilde avent aldım öneri üzerine 👍🏻
Alarasel Aysnrsrht aldm bn Allah kullanmayı nasip etsn inşAllah daha 2 ay sonra kullancaz kısmetse bnce çok kalşteli biberonuda emziğide tabsşye ederm araştırark aldm
Alarasel Aysnrsrht aventin işte yeni doğan için olanı damaksızları bebişlerin ağzından düşüyomş ondn almadm.
Nursemomm Aysnrsrht ben avent soothie emzik ve avent biberon aldım şu an kızıma kullanıyorum erken doğmasına rağmen kullandı anne meme ucu gibi aynı tavsiye ederim ve göğsümüde bırakmadı hiç su an sütte emiyor
Denizanne Aysnrsrht ben emziklerini de biberonlarını da avent aldım kızımın kullanan herkes çok memnun
Burcuveburcum Aysnrsrht evet duydum almayı düşünüyorum ikinci bebeğim ilkinde yine cam bebedor ya da weebaby kullanıyordum biberon ama bu defa avent alıcam kısmetse hele o ikili morlu pembeli emzikler 😍
Karvilsu 3 çocuğumada Avent emzik ve biberon kullandım çok memnunum yurtdışında zaten en kaliteli ürün olarak geçiyor marketlerde de zaten en pahalı ürün.cokta dayanıklı gönül rahatlığı ile alıp kullana bilirsin canım
Foto03 Aysnrsrht [IMG]https://resmim.net/f/XLv160.jpg[/IMG] Şu biberon alınmaz mı ya Allah aşkına resmen aşık olup aldım 😍 cinsiyet belli olmadığı için daha kaçırmak istemedim o yüzden bu rengi tercih ettim 😊 instagram adresleri: meliis_babywelt