Prensesim0637 Kızlar hastane çantasına hem ped hem hasta bezi koymamıza gerek var mı? Birde normal doğumdan sonra çok kanama oluyor mu?
AlyaSu Prensesim0637 canım benim suyum geldiği için iki paket hasta bezi istemişlerdi şu anda onu kullanıyorum kanamam biraz fazla olduğu için
Prenses0768 Prensesim0637 ben ped koydum sadece , hastane de hasta bezi var diye yer kaplasın istemedim
Yasemincifci AlyaSu onu kaç saatte değiştryrsunuz bn cok rahatsız olurum hemen ıslansın değiştirmek isterim
AlyaSu Yasemincifci canım su geldiğinde sık sık değiştirmemi istemediler ama 1 günde 7 tane kullandım ben
izelrzgr Prensesim0637 hem rahat oluyormuş hemde kontrol olurken kolaylık sağlıyormuş doktorum öyle dedi çantanızda bulundurmanızda fayda var
AlyaSu Bayburtlu69 hasta bezi istediler canım su geldiği için şu an kanama olduğu için devam ediyorum bitince depent alacağım
Esrabrhkl Ben depend 3 4 tane götürmüştüm ordada verdiler zaten geriye kalanı evde kullandım evet kanama ilk günlerde oluyo baya emin ol depend çok iyi bi ped