Fndkk1426 Hanımlar malum sıcaklar başlıyor ben zaten çok çabuk terleyebilen bir insandım şimdi hormonlardan mıdır nedir iyice arttı gibime geliyor. Lütfen bildiğiniz memnun olduğunuz mümkünse temiz içerikli deodorant roll on var mı. Bu yaz geçmez yoksaa 🥺
Ayesray Fndkk1426 valla içerik konusuna girmeden söyleyim ki coğu üründe zaten alüminyum vs var ben rexona shower fresh kullanıyorum ne ter kokusu ne de terleme hiç sorun yaşamıyorum yıllardırda bunu kullanıyorum bicok ürün denemiştim en güzeli bu
Canoglum001 Fndkk1426 canim garnier mineral mavi renkli rollon siddetle tavsiye ederim.ben cok kokmaya baslamistim.onu kullaninca hem kuru tutuyor hemde ter kokutmuyo
Gkch Koltuk altlarını peceteye doktugun bir miktar sirke ile silersen terlesen dahi kokmuyor.. ilk 2 3 dakika sirke kokusu hissediyorsun,sonrasında o kokuda kalmıyor.. hemde en doğalından 👍
Gzmerdm aydaks aynen bende ersag kullanıcısıyım bebegımın urunlerınden deterjanlarımdan ve kısısel bakım olan herseyımı ondan kullanıyorum içeriginden yana kesınlıkle ıcım cok rahat ve sıddetlede tavsıye ederım
Zuzuum Fndkk1426 canım drum bana deodorant we rollon kullanma dedi süt kanalları koltuk altından geçtiği için bende Hindistan cewizi yağı we karbonatı karıştırdım banyodan sonra koltuk altıma sürüyorum kararmayada iyi geliyo kokuyuda engelliyo sende dr una sor istersen kimyasal içerikliler yasak bildiğim kadarıyla
Bsecsknfrt Fndkk1426 ya bende çok terlerim ve kokuyada cok takılırım hamile kalmadan önce koku gibi bi derdim yoktu ama hamilelikten sonra fena oldum ve gratisten bir stick buldum. (Nivea intense control clinical stick)
Gkch NurunAnnesi aynen. Pamuk yada peceteye biraz dokuyorum ve siliyorum.. ilk anda koku rahatsiz edebilir ama 2 dakika icinde sirke kokusunu da hissetmiyorsunuz. Gun içinde terlesem de en azindan koku olmuyor