Ecenazz ben kaç laboratuvar aradım özel dedim beklemeyim 1,5 ay hepsi aynı 1,5 ayda sonuç çıkıyor ve bu test 1000₺ den başlıyor ne gerek var gittim verdim kürtajdan sonra 1,5 ay sonra aldım ama hastanenin mesaj atmasını bekleme bak ben yapalı 4 ay oldu Hale'n mesaj gelmedi bende sonucu 2,5 ay önce aldım sürekli aradım genetik polikliniği sonuç çıktı mı diye çıktığında randevusuz gittim aldım bak ben bugün doktora gittim yumurtam tembelleşmiş kürtaj beni çok etkiledi ve doktor coraspine başlattı gebe kalır kalmaz iğneye başlayacağım iyi ki bu testin peşinden gittim ne olduğunu öğrendim zor bir durum neye kafan takılırsa etiketle beni sor ayrıca ben 4 doktora gittim 3ü bişey olmaZ dedi pıhtılaşma sonucuma sırf bir düşük diye iki düşük olsa iğne vereceklerdi ben yılmadım en sonunda bugün gittiğim doktor ben demeden dedi hemen aspirin gebe kalınca iğneye başlayacağız dedi şaşırdım bizim bir arkadaşın bir düştüğü olmuş kızada aynı bana yapıldığı gibi bişey olmaZ demişler kızda doktor anlar demiş boşvermiş ikinci bebeğide ölmüş şimdi hamile hemen iğneye başladılar doktorlar rahat illa üst üste acı mı yaşayalım asla pes etme işin ehli doktor ara