HanifeZuzu Cgdem bende çiğdem hanıma gitmeyi düşünüyorum dedikleri gibi soğuk mu ya banada bi doktor arkadaş önerdi ama
Cgdem Kubosss Ben tavsiye üzerine gittim canım suanlik memnunum gebeliğini öğrendin den beri mi ona gidiyorsun muyanesi ne kadar
Kubosss Cgdem aynen ilk onunla öğrendim ama öncesinde de rutin kontroller için gitmiştim Shahla hanım izinliydi bende çiğdem hanıma gittim bir kere pek sevemedim🙈 benim doktorumun 104 TL muayene ücreti canım
evremce Kubosss Merhabalar ben de Shahla hanıma gidiyorum. Muayene ücreti 160 lira 128 veriyorum ben, merak ettim siz 104 yazınca, farklı bir indirim mi var ?
Kubosss evremce ben özel sağlık sigortası ile gidiyorum belki ondan bir indirim uygulanıyordur canım bilemedim ki
xwoman Cgdem 3400 sezaryen fiyatı benim ikiz oldgu icin 3900 normal sezaryen fiyatı. Spinal isticem o da ek olarak +600 tl demisti en son. Umarim değişmemiştir.
Meryu xwoman 😳😳😳😳😳😳😳🤯 bahçelievler Medicalpark da normal 5.500 sezeryan 6.500 dr muayenem de 230 en pahalısı bahçelievler mi yuhhhhh
evremce Kubosss Anladım, teşekkür ederim. Zaten son 9 güne girdik biz de bakalım gelsin de sağlıcakla 🙃