Esrabatman Selam hanımlar ben bu yaz tatile gitmeyi çok istiyorum ama bir türlü karar veremedim Antalya otellerine baktım kararsız kaldım plan yapan varsa ya da daha önce hamileyken giden otel ve ya tatil tur önerisi istiyorum
Efsuni Esrabatman eger hem doga hem de deniz ic içe sessiz bir tatil istiyorsanız Antalyalı biri olarak size tavsiyem Olimpos orada kolaylikla ağaç evlerin olduğu denize yakın ve uygun fiyatlı bir tatil köyü bulabilirsiniz
Usya34 Esrabatman Ulusoy Kemer Holiday Club. Kesinlikle tavsiye ediyorum doğa ile iç içe bir otel. Otele girdiğin anda çiçek bahçeleri çiçek kokuları karşılıyor insanı. Balayında gitmiştik inşallah seneye kızımızla birlikte Gideriz 😊💕🙏
Esrabatman Neseozkan gittiniz mi siz nasıl bir yer ben kafa dinlemek için daha sessiz çocuksuz bir tatil köyü artıyorum
BirVeraAnnesi35 Esrabatman ben hamileyken gitmedim fakat antalya side de alba royal diye bir otele gitmiştik yetişkin oteliydi yani çocuklar alınmıyordu okadar rahattı ki anlatamam😊😊 tavsiye ederim bir araştırın isterseniz
Neseozkan Esrabatman gittim canım ama öyle bir yer değil çok eğlence arıyosan orayı tercih et ama sessizlik arıyosan malesef 😊