Mrvegrkan Kızlar ya 19 haftayım bu ara kasık bölgesine adet agrısı gibi agrı giriyor idrardanmı krampdanmı anlamıyorum olan varmı ben gibi
Edessanr Mrvegrkan bende bu hafta öyleyim 26 haftalığım benimde 18 haftalıkken başladı rahim büyüdüğü için fakat idarını yaparken yanmada varsa enfensiyon kapmıs olabilirsin
fatos41 Mrvegrkan bende 19 haftalıgım bnmde aynı karnımın kasıklarımın sızladıgını hissediyorum.rahim genişlediği için diyorlar daha çok.
Bsrkrgz Mrvegrkan ben canım, bazen bıçak saplanır gibi oluyor saniyelik sonra geçiyor. Rahim büyümesinden kaynaklı olabilirmiş bu ağrılar doktorumda öyle söyledi.
Mrvegrkan Edessanr yok yanma falan yok çok su içerim hiç yanmam olmaz ama şuna bile kaşıkta agrı oluyor makata vuruyor sızısı
fatos41 Mrvegrkan olur diyorlar ilk gebelikse normalmiş,ben cok agrım olursa uzanıyorum kalkmıyorum dinlenince geçiyor.eğer geçmezse bi doktora görünün yinede
Sidelya Benim de o haftalarda başladı adet ağrısı gibi hala devam ediyo ara ara 25 hafalık olduk. Alıştım artık. Doktorum 2 saat sürmeyen ağrılardan korkma rahim büyürken organların etkilenmesi ağrıların olması normal demişti 😊