Yigitalpinannesi Aysgrl Valla doguma 40 gun kaldi ama sanki bi asır var gibi hissediyorum o kadar agirlastim yani birde artik oynayinca karnimin ici aciyo buda ayri bi problemm oldu simdi ama olsun ben onu herseye ragmen cok seviyorum o benim ilk goz agrim 😊😍❤
Omergulsen Aysgrl 22 yaşında 29+4 haftalığız bazen çok heyecan basıyo ama çoğu zaman nasıl olacak nasıl yapacam diye korkudan ağlıyorum ne hissettiğimi bilemiyorum yani 🤰💕🤲🏻
AyEr Aysgrl merhaba canım ben ıstanbulda yaşıyorum 20 yasında 33+3 haftalık gebeyım son 46 ama planlı sezeryan oldugu ıcın son 32 saglıcakla alalım ınsallah ılk bebegım uc aylıkken karnımda öldü simdi ikinciye hamıleyım🥰
Gizem_miros Aysgrl 23 yasindayim ikinci oglum dogacak nasipse cok az kaldi 1 yasina girdi ilk oglum ikinci ogluma 7 aylik hamileyim cok heyacanliyim ilk oglumdan nasil farkli ozellikleri var nasil olacak cok merak ediyorum o pamuk yuzunu merak ediyorum 😂😂😂
Aysgrl Gizem_miros oyy maşallah ne güzel erken yaşta ikinciye annr olucaksın sağlıkla al inşallah kucağına canım😊🙏🏻
Melikeyildiz Aysgrl erkek bebekler hep geç gelirmiş diyorlar sizinki tam 40 haftayı tamamlıyor mu benimki de erkek inşallah 38.haftamda olur 😊
Aysgrl Melikeyildiz şuan 48gün kaldı doktor son olarak 17 temmuza kadar beklicez dedi bakalım 😊ama normal mı sezaryen mı belli değil daha🤷🏻♀️