Kızlar bende o süreçten geçtim ve sizlere yardımım dokunabilir inşallaah diye bu postu açma gereği hissettim cünkü nasıl zorlu sabırsız ümitsiz bir süreç iyi bilirim. Ben 1 seneyi 1 ay geçmişti ki hamile kaldım çok şükür rabbime daha fazla üzmedi inşAllah isteyen hiç bir kadının kucağına boş bırakmaz.bende sol yumurtlgmda pco vardı eşimde bi dönem sperm hareket azlığı çıktı, 2 defa çatlatma iğnesi oldum neler neler denemedim ki emin olun sizin yaptıklarınızı yapmışımdır araştırp araştırıp denedim kafanı boşalt takma o zaman olcak deselerde kafamı takarken hAmile kaldm kızlar olabiliyor yani kafanzdan çıkaramıyorsanz çıkaramıyorm olmayacak diye de düşünmeyin. Velhasıl ilk iğneden snra olmayınca aşılamaya geçecektim doktor bir ay daha dene olmayacak durumda degilsin dedi peki dedm ve o ay ki iğneye ek olarak yine araştrma sonucu preseed jel ile denedim faydasını gördüğme inanıyorm. Varsa öğrenmek istedignz bşey seve seve cevaplayablrm. Ben şimdi 13 haftalk hamileyim inşallah darısı tüm isteyenlere karşılıklı dualaşlm inşalalah🙏🏼