MinikAdamimmm 4 aylık hamileyim . Dün canım çok istedi kokoreç yedim . Ama yedikten sonra birkaç kişi yeme bir daha diye uyardı . Çok korktum . Bir sıkıntı olmaz değil mi ? Hiç bir bilgim yoktu yediğimde . 😦
Aysebkr1258 MinikAdamimmm canın istediği zaman Yemen’de bi sorun yok ama çok aşırı değil 2 3 yudumdan hiç bişey olmaz bende hamileliğimden önce midye hastasıydım hamileyken çok canım isterse bir iki tane yiyorum okadardanda bişey olmaz zaten için rahat olsun
2kizannesi- MinikAdamimmm Nefsini körlicek kadar ye bi şey olmaz o kadardan da. Sürekli her gün yersen zararı olursa olur anca
ZehraAlbayrak MinikAdamimmm ozellikle kokorec neden yenmiyor bilmiyorum ama cig gida degil sonucta. Once yikaniyor ve haslaniyor. İlk suyu dokulup tekrar haslaniyor ve sise sarilip ateste pisiriliyoo. Mikrop bakteri kalmiyodurki. Baharatlar sikintiysa az koydurabilirsin
Anacsevgidolumelek MinikAdamimmm asiri ve abartiya kacmadan her seyden yiyebilirsiniz bir sey icinde mikrop bile.olsa vucudumuz mucizevi bir sekilde o mikrobu vucuttan uzaklastirmak icin cok guzel bir sekilde tolore etme yetisine sahip tabii ki abartmadan vucudun o mikroba bagisiklik kazanmasina firsat vermemek lazim.
MinikAdamimmm Aysebkr1258 ay teşekkür ederim canim ya . Hamileligimden bu yana bu ikinci oluyor . Başka yemedim . Ama dün millet yeme diyince çok korktum .
Anacsevgidolumelek ZehraAlbayrak sikinti yediginiz yerin hijyen konusunda titizlikle davranip davranmamasi. Temiz bir yer olduguna eminsindir yersin ama nereye guvenebilirsin ki?
ZehraAlbayrak Anacsevgidolumelek iste bilinen yerde yemek lazim. Zaten cok seven yiyen biyerin mudavimidir. Benim yedigim yerin temizliginden eminim isteyene onerebilirim orayi. gerci hamilelikten beri hic yemedim canim cekti yiyeyim bu aralar bi ceyrek🙈
MinikAdamimmm ZehraAlbayrak bence de çok abartmadan yenebilir ara sıra . Ne bilim ilk hamileligim insan biraz pinpirikli oluyor açıkçası . Önerebilirsin tabiki . Ama ben izmitteyim 😊
ZehraAlbayrak MinikAdamimmm fazla uzak sayilmaz o zaman. Devamli gelemeseniz bile bi ugradiginizda yiyebilirsiniz:) taksimde önder kokoreç cok iyi
Naneliseker01 MinikAdamimmm temizliğine inanıyorsanız ve iyi de pişmişsse bır skkıntı olmaz cok yememek kaydıyla