Merhaba sevgili hamişler🥰 Forumu takip ediyor olmama rağmen hiç yorum yapmamış biri olarak bu başlığı görünce yazmak istedim, umarım azıcık olsun umut ışığı serper yüreğinize🙏🏻 Evlendikten üç ay sonra 3,5cm çikolata kistim olduğunu öğrendim ve doktorum kistin infertiliteyi arttırdığını söyledi.. ayrıca yumurtalığa zarar vermemek için de ameliyat tercih etmedik..üç yıl boyunca iki aşılama iki tüp bebek denedik, maalesef sonuç alamadık.. Ancak imtihan edildiğimizi düşünerek hiç inanmaktan vazgeçmedik ve dualarımızı eksik etmedik.. Sonunda kistim kendiliğinden kayboldu.. Evet yanlış okumadınız, 3,5 cm olan ve bazı pko gibi kendiliğinden kaybolmayan çikolata kistim birden kayboldu(bu süreçte incir kürü de denemiştim) Ardından iki ay geçmedi hamile olduğumu öğrendim ve çok şükür bugün itibariyle 16. haftamızı doldurduk🙏🏻🤗 şimdi minnağımızı bekliyoruz🐣 Umudunuzu hiç kaybetmeyin kızlar, olumsuz düşünerek moralinizi bozmayın pozitif olmak hormonlar için gerçekten çok önemli.. sadece zamanının henüz gelmediğini düşünün ve olabildiğince kendinize olumlu telkinlerde bulunun..Rabbim dileyen herkesin kucağını doldursun inşallah.. sevgilerimle🙋🏻♀️