Hanifeee Amelliyat olcak basına gelene var mı ya da akrabalarının basına böylesi bir olay geldi mi yarın ameliyat olcak 😩
Yoann Hanifeee canım hiç duymadım çok geçmiş olsun en yakın zamanda iyileşip sağlığına kavuşsun bebeğin 🤲🏻 Post yukarıda kalsın diye yazdım
Elifelif49 Hanifeee benim görümcemin oğlunun yoktu emeliyat oldu çok şükür şuan 17 yaşında erkek adam olmuş maşallah rabbim seninkinide sana bağışlasın insallah hayırlısı kurtarsın
Mommi Ben duydum böyle bişeyi kız çocuklarında çok oluyormuş ama ameliyatla düzeliyormuş hemen Diyarbakır’da yaşıyorum bu ameliyat için Ankara’ya gitmiştiler
Kubra9595 Ben cok kücükken halamin torunuda o sekilde dogmustu kizdi oda bi sürü ameliyat oldu onun bagirsaklarindada sorun vardi simdi koca kiz oldu caresi var cnm canini sıkma ins iyi olur 🙏
Samsunn55 Hanifeee evet benim de bi akrabamın oğlunda yaşadığınız bu durum vardı ama ameliyat oldu. Rabbim yardımcınız olsun sıkmayın canınızı çözümü var çok şükür
Catsmomy Bende duymuştum ama halloluyor lütfen iciniz rahat olsun çaresi olmayan bir şey değil şükür olsun 🙏
Pamugum Hanifeee benimde bi akrabamın kızı öyle doğmuştu amelyatla düzeldi şuan bi sıkıntısı yok rabbim size de şifa versn
Semisko Hanifeee benim dayımın oğlunda vardı ama onda başka hastalıklar da vardı bsğırsak ucunu karnından delik açıp çıkardılar 3 yıl o şekilde Durdu. Dedim ya başka hastalıklarda vardı hiç büyümedi konuşmadı 5 aylık zayıf bebek görüntüsündeydi hep. Sonra melek oldu kuzucuk
petitehatunn Hanifeee ** tanıdığım birinin kızı da öyle doğmuştu ameliyat oldu düzeldi. ameliyat sonrası bakımı vesairesi önemli. içinizi ferah tutun**
Eceyavuz Hanifeee allah yardımcın olsun bi tanıdığın var ameliyat olmuştu ama yine yapamamıştı baya bi zaman geçtikten sonra oldu
Hanifeee Allah hepinizden razı olsunsabah 9 da ameliyata gircek kalp damarlarında sıkıntı var. Dualarınızı esırgemeyin
zeykob Hanifeee Allah yar ve yardımcınız olsun, acil şifalar versin. En kolay şekilde atlatırsınız inşallah.
Zeyneppmuratt Hanifeee Rabbim şafii ismiyle şifa verdin inşallah .. Rabbim yardımcınız olsun iyi haberlerinizi bekliyoruz Allahin izniyle 💝