Tugce1803 Hamzam benim 9 haziran canım bu ay süt maydonoz buharı yaptım ve her gün eşimle keçiboynuzu pekmezi yiyoruz. Çok fazla akıntım vardı o geçti her gün adet olacakmış gibi karnım ağrıyor sonra geçiyor. Bir de bu ay hamile olduğumu gördüm rüyamda 1 gün sonrada eşim görmüş ama ben eşime rüya gördüğümü anlatmamıştım hayırlısı olur inşallah😍🤰
clmmmmm Hamzam benimkide 13 haziran❣bugün yumurtladım degerlendirme aşamasımdayım inşallah olumlu sonuç alırız
Senagg Hamzam benimde 10 haziran 💃🏻💃🏻 hadi bakalım haziranda burdan güzel haberler çıksın inşallah amiinn 😍 🤭
Seda4686 Tugce1803 benim de 9 haziran beklenen adet günüm sizinki gibi inşallah güzel haberler alırız 🙌🏻🙌🏻
Pnrbtr 4 haziran benim de ama pek de umutlu değilim. 6 ay önce kürtaj oldum. Sanki olmayacakmış gibi 😖
Dlktpl Benımde 13 14 haziran 11.günüm cnm incir havuc cevız badem yıyorum adacayı ıcıyorum arada yumurtlama ıcın bakalım ıse yarıcakmı gec yumurtluyorum ben sozler neler yapıyorsunuz ıkı uc gunde ılıskı olması ıcın cabalıyoruz malum ramazanda zor oluyıo
TunarinAnnesi Benimde 15haziran İnşAllah Burda bekleyen tüm Kızlar hepimiz Gebelik haberi veririz bir birimize qrup sevinçle dolup taşar 🤩🤗🌹
Ggggggggggg Pnrbtr ovulasyon yapmadım ama hesaplamalara göre 18 19 Mayıs. 18 nde doktor gördü bu iki günü mutlaka değerlendirin dedi sonra gün aşırı beklemedeyiz bizde bakalım . Çarşamba günü erken gebelik yapasım var ama bilemiyorum