Busimss Canoglumbenm farklı farklı kişiler mi okuması gerekiyor yoksa ben okusam yeter mi ? Bana 40 farklı kişi okuması gerekiyor denildi de bilemedim size sormak istedim. Bide hergün bir bardak suya mı okuyup üflememiz lazım
Ceyda51 Momof2child meryem suresi ve 4444 salatı tefriciye okumuştum ve hamile kaldım tüplerim sorunlu olduğu halde şükürler olsun
Nehirr88k Ceyda51 canm üzerinden baya zaman gecmis ama salavati tefriciyeyi hergünmü 4444 defa cektin
ozguk Momof2child annem benim için okumuş hatta oğlumun adı Eymen olacak inşallah Meryem suresinde geçiyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin
filizzzz Momof2child 2defa tüp bebek yaptık olmadı 3.de cok şükür oldu sıklıkla istihare namazı kılıp en samimi sekilde cok dua ettim eve gelincede hergün tlfndan meryem suresini acıp dinlemiştim
Hazanur Ablam hamile kalamiyordu bi hoca anneme demisti oku ve her sayfasindz tuzune ufle demisti ve bi ay sonra hamile kaldi gercekten bende yaptirdim rabbim kabul eylesin insaallah yarin asilamam var insaallah fatdasi olur