Acemikuzu Haftaya girdim 3 haftadır cinsiyet öğrenmeye çalışıyorum ama bebişim inatla göstermiyor ya sırt üstü yatıyor ya popo Üstü oturuyor bir arkadaşımla aynı haftadayız onun cinsiyeti belli olmuş bende çok merak ediyorum 🥰 var mı erkenden öğrenen yoksa doktorlar benim sabrımı mı deniyor?
Menis21 Acemikuzu Bende bugün itibari ile 16.0 ım ama bizimki de aynı arkası dönük haberi poposunu gösteriyor 😊
SecilD Acemikuzu ben de 10+5 te kıza benziyor dedi, 12+0 dda büyük ihtimal kız dedi. Benim minnoşum sabit durmadığı için açtı bize bacaklarını 😊
defne55 Acemikuzu 13+4 olduk 12inci haftada kız dedi doktorumuz ama bakalim 16inci haftayı bekliyorum sabırsızlıkla 🙏
Foto03 Menis21 ayy benimkide sırtı dönük ya doktor dönerse bidahaki randevuda şanslısın ama böyle devam ederse çok geç öğrenicez dedi 😄
guliii 12+6 erkeğe benziyor çıkıntı var ama 16.haftaya kadar kesin demiyoruz dedi. Bana gösterdiği de resmen erkekti değişirse çok şaşırırım 😂
Menis21 Foto03 Evet vallah insallah gösterirler, oğlumun sınıf arkadaşının annesi kızının cinsiyetini 8. ayda öğrenmiş hiç göstermemiş o zamana kadar şok oldum duyunca bakalim kısmet Allah sağlıklısını versin de onceden ultrason mu varmis ...😊😊😊
Aynur56 17 haftalık oldum 12. Haftamda erkek dedi doktor henüz gitmedim kontrole değişir mi değişmez mi bilmiyorum %90 demişti 🤔
BirVeraAnnesi35 Acemikuzu biz bugün 15 olduk ama 2 hafta var daha randevumuza en son 13.haftada gittik ama dr yorum yapmadı hiç 16 yı bekle dedi bakalmm ne olacak😊 ama çoğu kişiden erkek duyuyorum bu sene erkek senesi diyorlar hayırlısı😊🙏
Brcavci7 Bende 16+4 üm ısrarla poposunu gösteriyor sadece o kadar çikolata yiyip gidiyorum kıpır kıpır ama hala açmadı kız denmişti sonra erkek dendi derken hala net bişey Yok :(
Zlmdemir Acemikuzu valla canım bende 14 haftalıgım hatta 15 olucaz dün gittim hala öğrenemedim en sonun da doktor kızdığımı anlayınca kesin değil ihtimal diyorum kız olabilir dedi.yani öğrenemedik halen.
Acemikuzu Göstermiyorsa kızdır diyolar ne kadar doğru acaba ? Öğrenen anneleri kıskandım valla Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bir de ikili test istemedi doktorum yaptıran var mı
Zlmdemir Acemikuzu ben yaptırdım ama tahminde bile bulunmadı.evet kızsa göstermezmiş bende öyle duymuştum.erkek bebek hemen belli edermiş.
Foto03 Menis21 öyle tabi çocuk doğunca biliyorlarmış cinsiyetini 😄 iyi yine 1 ay kala da olsa öğrenmişler 😄 bakalım bigun mutlaka dönecek o yüzünü 🤰🏻😂