Meeerveunal Kızlar normalde sigara kullanan birisiyim çocuk yapma kararı verdikten sonra sigarayı bıraktım yaklaşık 4 aydır içmiyodum fakat hamile olduğumu öğrendikten sonra resmen sigara çekiyo canım sizler bu durumla nasıl baş ettiniz doktorunuz ne dedi merak ediyorum açıkcası
Haribo42 Meeerveunal vanım öncelikle hayırlı olsun ve allah yardımcın olsun çok sevindim çocuk yapmayındüşündüğünde bile bırakmana .. böyle itinalı anneler çok hoşuma gidiyor.. bu blogda bebeği sigara yüzünden erken doğan ve solunum sorunu yaşayan çok insan duydum çok üzücü bir durum.. inşallah allah sana güç kuvvet versin ve hiç kullanma doğurana kadar❤️
_Kubra_ Öyle üzülüyordum ki hamile kalırsam bırakamam diyordum hamile olduğunu öğrendim dedim bari düşüreyim 2 ,3 dala bari öylede yaptım 1 hafta sonra 7. Haftamda migde bulantılarım başlayınca hiç canım istemedi iyişallah bidaha başlamam 😌😌
Meeerveunal _Kubra_ sanırım bana da öyle olacak midenin bi yerden sonra bulanacağını tiksineceğime eminim
Betul7140 _Kubra_ ilk başta öyle oluyo canım bulantı içirmiyor bende 7 haftalıkken bıraktım bulantıdan 35 haftalığım şimdi insanın canı bi istiyo ben ayda 1 kere falan içime çekmeden içtim tadı gelsin tek diye hamilelğim boyunca 4 kere içtim doğumdan sonra kesin başlarım bu gidişle 😞
Meeerveunal incialby iradem sağlam çok şükür yasak tatlı gelir ya her zaman sanırım öyle bişey bende ki
_Kubra_ Betul7140 arkadaşlarla toplanınca kötü oluyorum çay sigara muhabbet özleniyo 😭ama kokusu suan berbat umarım başlamam 🙈