SirinTgby Sata gore bebegim 23 haftalik ultrasona gore 24 ama boyu sata gore 30 cm olmasi gerekirken ultrasonda 25 cikti. Bebegimin boyu iki hafta geriden mi geliyor yani? boyle bi durumu yasayan var mi ?
Sahay SirinTgby internette yazanlar ortalama şeyler her bebek ayrı kendine özel bence başkasıyla kıyaslama hiç kimi uzun kimi kısa kimi kilolu , zayıf değişir bu durum
elifincennetkusu SirinTgby bebeğin cinsiyeti ne? eğer kızsa ortalama 47 erkekse 53 cm olarak doğar zaten doğduğunda bebeğin boyunun normale göre çok kısa olması mümkün değil. Daha 23 haftalık, düzene girmesine çok zaman var 😊
ZeynepKara SirinTgby sat 23 ultrason 24 ise zatenbebeğin 1 hafta önde gelişiyo demek bi sorun olsa doktorun mutlaka söylerdi her bebek aynı boyda doğmuyo
SirinTgby Sahay dogru soyluyosunuz ama iste ilk bebegim oldugu icin her seyi arastiriyorum baskalariyla karsilastiriyorum ister istemez
Cagla1509 Vallha cok degisik bir durum olsaydi doktor eminim soylerdi. Dmekki kotu bir durum yok. Bende 28 haftalikken gittigimde 38 cm demisti bebegin senin uzun boylu olucak dddi. O yuzden dert edilecek bir durumun olmadigini dusunuyorum.
ZeynepKara SirinTgby internete göre benimde 5 cm kısa yani internette ortalama yazıyolar takılmayın bence