Arkadaslar bugun doktora gittim daha yeni kesesini gördük. doktorum progestan fitil almami soyledi eczanede progestan vermis ama icinde fitil olarak degil agizdan alinmasi gerektigi yaziyor ama eczaci fitil olarakta kullaniliyor dedi progesran 200 mg ne yapmaliyim siz nasil kullandiniz yardim
Progestan
burcu06 fitil olarak vajinadan kullanacaksın aynısını bende kullandım doktorumda ağızdan yazıyor ama fitil olarak kullan demişti.
Tesekkur ederim arkadaslar tmm bende oyle kullaniyim ozaman 😊
Fitil olarak kullan tatlım.kullandıktan sonra beyazlıkları görüncede korkma ilacın fazlası ve posası o.kullan be yarımsaat yatmanı öneririm
Ilk kizimdan sonra baya ara olunca unutmusum ve acemilesmisim 😀
burcu06 agizdan aldigim zamam aksam yatmadan once iciyorm oyle yatiyorum.ben :)) yoksa gunduz icmenin mumkunati yok. Fitil de surekli camasirim kirleniyor rahat edemiyorm ben ya:///
Kizimi sabah okula goturuyorum almaya gidiyorum gun icinde cok aktifim o yuzden fitil olarak almak mantikli
burcu06 canım bende 2 ay kullandım ilaç hem ağızdan hem vajinadan kullanıyor bana doktorum vajinadan kullan eldiven tak daha kolay itiliyor dedi ve çok rahat kullandım ağız yoluyla kullanıldığı zaman rahme 36 saatte anca indiği için etkisini çok geç gösteriyormuş vajinadan kullanıldığı zaman anında rahme ulaşıyor ve etkisini hemen veriyormuş doktorum verdi bu bilgileri bide büyük olduğu için ağızdan çok mide bulantısı yapıyor ben her gece yatmadan önce 1 kez kullandım vajinadan sende vajinadan kullanıcaksan mutlaka beraberinde günlük ped kullan çamaşırlarımı mahvetmişti benim kalıntıları çok zor geçiyor çamaşırdan☺️
Tugceleventsoy ay sagol canim ya sabah aksam dedi doktorum bende oyle kullancam 😊
Pinkdoğrudur canım her doktorun tekniği farklıdır tabi☺️
burcu06 evet fitil olarak kullaniliyor doktorun oyle dediyse oyle kullan