Veranur Hangi markaları öneriorsnz ? Yada rollon yerine baska ne kullanılablr kızlat malum yaz geldi her gün dus almama ragmen rollon kullanma ihtiyacı oluyor fakat gebelkte önerilmior demişti bi arkadasım ondan sonra hiç kullanmadım suan 22 haftamdayım
Mlssa Veranur Roll on hiç kullanamıyorum ama Rexona kullanıyorum canım deodorant pembe pudralı olanını çok memnunum.Ya da yine rexona shower fresh deodorant var mavi renk ikisinden cok memnunum🌸
Zuleyhakaan Veranur seba med alüminyum ve paraben içermeyen deodorantı var. Ben onu kullandım ıkı hamıleliğimde de memnun kaldım
Haribo42 Veranur canım kullanma bence ben kullanmayı kestim.. bir araştırma yapılıyor meme kanser hücrelerinin içinden hepppp deodorantın içindeki maddelerden var .. hem hamileyiz hep amziricez inş bence dikkat edilmesi gerekiyor..
Deletedmom6373 Veranur Evet canım amway ürunleri çok doğal hicbir zararı yok ayrica 1 tane alıyosun aylarca gidiyo
Haribo42 Deletedmom6373 amway doğal diil içeriklerini iyi araştırın lütfen. Ve yahudi malı. Bize iyilik yapıp doğalını üretmezler inan bana..
Sevgicetiner Deletedmom6373 amway ürünleri çok güzel ama bi türlü satan birini bulamadim bi ara dis macununu kullandim mukemmel bişeydi ama şimdi bulamiyorum
gLycn_ Eczacı bir tanıdığım her duştan sonra ingiliz karbonati sürmemi önerdi bana ne kadar doğal içerikli ürün deselerde en temiz içeriklisi bile kimyasal neticede
Jones Bnde kimyasal içerdiği için deodorant kullanmayı bıraktım ama terleme yüzünden kullanmak şart , hala ne alcagımı bilmiyorum pofff.
Deletedmom6373 Haribo42 Valla benim kayınvalidem amway ürunleri satiyo çok övüyolar bende onlardan duydum kullaniyorumda çok memnunum yahudi malı olduğunu bilmiyordum canm
Ayesray Veranur rexona shower fresh kullanıyorum yıllardır cok memnunum kesinlikle koku olmuyo ter adına hamilelikte zararlı olup olmadığını duymadım hiç ben kullanmadan duramam koku konusunda cok hassasım