Veranur Hangi markaları öneriorsnz ? Yada rollon yerine baska ne kullanılablr kızlat malum yaz geldi her gün dus almama ragmen rollon kullanma ihtiyacı oluyor fakat gebelkte önerilmior demişti bi arkadasım ondan sonra hiç kullanmadım suan 22 haftamdayım
Cemredeniz Veranur nivea leke karşıtı ve sensitive yazanını kullanıyorum. Krem formunda olanlar leke yapmıyo bende
Ayesray Veranur rexona shower fresh kullanıyorum kesinlikle koku yapmıyo.hamilelikte zararlı olduğunu bilmiyodum duymadım hiç ama ben kullanmadan duramam kokuya karşı cok hassasım cnkü
Ececce Yves rocher kullanıyorum onuda çok nadir . bu konu çok hassas ne olursa oldun aluminyum ve paraben içeren ürünler kadınların kullanmaması gerekiyor
Zhlcnr Veranur en faydalısı ve etkılısı karbonat hem beyazlatıo kol altını ne terletıo nede koku etkısıde ıkı uç gun suuro hemde dogal ben bunu uyguluyorum
MMinee Veranur deotak muhteşem. Daha düne kadar sebamed kullanıyordum. Keşke daha önce kullansaydım deotakı. Kremsi formülü var ve gözenekleri tıkamıyor. Ve ter kokmuyorsun. Günde bir defa kullanman yeterliw
Merveftma Bende zararlı kimyasal olan her seyi bıraktığım için roll on kullanmayı da bırakanlardanım 😄
Meva50 Veranur ben kesinlikle driclor derim üstüne tanımam kokusuz . Terlemeyi ve kokuyu engelliyor . Üstelik hergün sürmenize gerek yok . Eczanelerde bulabilirsiniz 👍🏻❤️😘
Veranur Meva50 driclor u hamile kalmadan önce kullanıordım cnım fakt sonrsnda arkadasm hiç bişey kullanma özellkle 3 ay dedi bıraktım sen eczacıya danıstnmı gebelkte kullanım için canım
Bella34 Veranur ben zehirsiz deodoranta başladım byviolet.co adresinden sipariş verebilirsiniz kokusu çok güzel ve hiç ter kokusu olmuyor. Tavsiyemdir kargo ile de eve kadar geliyor
Meva50 Veranur doktorumla ortak kararımız gebelikten öncede kullanıyordum kuzucum . Hemşireyim bende ❤️
Bella34 Veranur shea butter(karite yagı) bees wax(balmumu) coconut butter(hindistan cevizi) sodyum-bicarbonat(soda) starch lavander oil (lavanta yagı) tea tree (cay agacı) ylang-ylang sayfasından aldım web sayfasını incele istersen cnm
gusako Bende karbonat kullanıyorum. Dustan çıktığımda nemli koltukaltima elimle az birsey suruyorum. Ne terleme ne koku hemde dogal.