gizempoyrazim Celosh08 nedenini doktoruniza sordunuzmu acaba sebebi nedir niye boyle birsey olmus? Herhangi bir aciklama yaptimi size
Elif4334 Celosh08 malesef canım şu an aynı durumdayım bende 34+5 teyim bebeğin suyu da kalmadı yatışım yapıldı doğmasını bekliyoruz 😔
Celosh08 gizempoyrazim maalesef canim sıkı takibe alalim dedi o kadar belli bi sebebi olmadigini soyledi
Senailhan Bizde de aynı durum var yaklaşık 3 hafta geride 28+6 yım 26 da kalmış karın çevresi bana süt peynir yoğurt et bunlara ağırlık ver protein ağırlıklı beslen dedi sadece sebebini de soramadım o an duyunca yaşadığım üzüntüyle
Senailhan Elif4334 Allah sağ salim almayı nasip etsin inşallah kucağınıza. Nedeni söylendi mi size acaba belli bir sebepten mi oluyor bu karın çevresi geriliği?
Elif4334 Senailhan yok belli bi nedeni de yok malesef beslenme eşiğinde problem olabilirmiş bu söylendi sadece amin inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canım sağol
Senailhan Elif4334 Anladım o zaman benim de beslenmeyle alakalı dikkat etmek dışında yapacak birşey yok amin canım
Elif4334 Senailhan olabilir canım benim 2 haftadır kilo alımı durdu artık suyu da kalmamış o yüzden doğum yapmayı bekliyorum