Alarasel bebegimibekliyrm değişeblr canm kordon vs gelmiş olablr cinsl organ tam oluşmuş olmuyo erkek bebklerde bu haftalarda çnkü
KcRaDnLeNr sevgitekes ay bende gidicem yarın 17+2 burda (zonguldak) bebeğin cinsiyetini başka doktor söylemiyo ya geçen kasık ağrısından da gittim acile. Sordum oradaki doktorada doktorun söylesin benim suan amacım cinsiyeti değil dedii🙃
sevgitekes KcRaDnLeNr doktor bu zamana kadar hiç tahminde bulunmadı mi haber verin bende gidicem 17+6 yız
Busrabora bebegimibekliyrm bende gecen hafta yanı 11 de ögrendim erkek dedi doktorum 12 de kesin bişey söylerim dedi hafta içi tekrar gidicem
KcRaDnLeNr sevgitekes bulundu bulunmaz mı 12 de erkek dedi 15de kız ama dün gittim iki doktora birden 17.haftada iki doktorda erkek dedi😬
alyavetuna SukranPrm112 içine umut ışığı doldurdun 😂😂 rabbim sağlık hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepimize. Banada 12.haftada yüzde 70 erkek dedi. Annem hemen battinye alacaktı anne bekle belki kız olur dedim annemde şaştın iyice delirdin dedi😅😅 bakalım
Kovaburcu Devlete gittim söyleyemiyoruz dediler ben koz ismi düşünüyorm bence kız dedim doktor akıllı bir kız olabilir dedi 😀😀heralde kız artık detaylıda öğrenirim cok heyecanlıyımda böyle merak etmekte cok güzel🥰
Gulgulhan34 HazelSeren bacak arasında çıkıntı yoksa boşsan dünyalar tatlısı bir prenses Geliyoo 🤲🏻🤲🏻❤️
1Tecrubesizannee bebegimibekliyrm bizde 12. Haftadan beri erkek dendi. 21 haftalığız ogluşum olucak Allah nasip ederse 💙
Gulgulhan34 bebegimibekliyrm değişmez çünkü benimkide 11🤗12 haftalıkken aynı şeyi söylemişlerdi Ve maşallah suphanallah benimki hala aynı
bebegimibekliyrm Bana yine erkeğe benziyor dedi kızlar, bayramdan sonra yine gideceğim bakalım hala yerinde duruyor mu çıkıntısı 😂 ama bu kesin erkek olursa ikincisi inşallah kız olur çünkü her eve bir prens ve prenses lazım 😍 tabiki öncelik sağlıklı olmaları 🤲🏻
bebegimibekliyrm Ey65783 yaa 😂 bende ondan korkuyorum alıştık çünkü oğlana ama kız olursa da başımızın tacı😇