bebegimibekliyrm Zeynep06 gerçekten çok etkilendim Rabbim rüyanızda malum etmiş demek ki, maşallah 🙏🏻
Senanur09 bebegimibekliyrm bana 10 haftalıkken kemik yapısı erkek dendi 12 de tekrar erkek ama 16 yı bekle dedi 16da kesin olarak gördük erkek 😌
Kubosss bebegimibekliyrm biz bugün 12 olduk doktor çok yüksek ihtimal kız dedi bacak arasını gösterdi gerçekten de çıkıntı flann yoktu ama haftaya bi daha gel dedi bakalım☺️
Nazlisezgin sevgitekes bende 15 de gittim kız dedi yarın yine gidicem değişti mi bilmiyorum ama kuzenim 17+5 de gitti erkek dediler detaylıda da erkek dediler değişmedi 😅
Aysebkr1258 bebegimibekliyrm aminnn hiç anlamıcaksınız bile o haftalara nasıl gelinmiş geriye bakıyorumda dün gibi ama son günler geçmiyormuş gerçekten insan sabırsız oluyor 😊
Elcin35 Bizde 11+5 erkek olduğunu öğrendik 12 hafta da tarama testi için gittiğimizde %85 erkek dedi doktorumuz rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik meleklerimizi 🤲🤲🤲
GulsahMulayim bebegimibekliyrm 11+5’de %80 erkek dedi doktorum. 16. Hafta kesinleşti oğlum 🥰 birazcık da doktorun tecrübesine bağlı canım o ya.
alyavetuna bebegimibekliyrm bende geçen devlette çok övülen bir doktora gittim 12 haftaligim. Kız mı hocam dedim kız mi istiyorsun dedi evet dedim sağlık olsun erkeğe benziyor yapısı dedi 😂 10.haftada bile çok tahmin yapıyormuş ve herkes biliyor doğru cikiyo değişmiyor dedi bakalım 16. Haftayı bekliyorum bende sabırsızlıkla 😁
elf0 bebegimibekliyrm benim de 12. Haftamda ikili testte doktor erkek gibi görüyorum ama 16. Haftada kesinleşir demişti. Biz de bayrama girmeden yani haftaya 15. Haftada gidip bakalım dedik Perşembe günü öğrenirsem yazarım sana da 🙈🤗