2cocuk2kopek 24fatma muz yiyorum onun disinda ekstra bisey yok. onuda illa yicem diye sey yapmiyorum 😊 haftada 1 kere aliyorum 4 tane falan yiyorum 1 hafta icinde 🤷♀️
BY_1507 Ya Bn 28 haftalkken 1 kilo 150 gramdı. Cokmu dusuk kızımın kilosu??? Suan 31 hafta +4 gunlugum 5 gun sonra gtcem doktora muayene ıcın.
BY_1507 dygualmila ayy valla herkesınki bizden cok olunca dedım acaba ckmu zayf dye. Herkes zayf dyor cevremdekılerde ama doktrm bısı demedi normal demıstı herseyi.
FSCMK Modies 21 haftalıkken kaç grmdu aceba benimki 358 gr dedi doktor iyi dedi sizinkimi fazla bilemedim
dygualmila BY_1507 doktor normal dediyse canım sıkıntı yok karnında dolayımı küçük diyolar yoksa sen diyincemi
BY_1507 dygualmila hem karnmdan dolayı hemde kilosunu soyledmde. Normalde bn balık etlıyım cok zayf deglm. Daha cok sısmemi bekliyordu herkes. Karnım o kadar buyumeynce bebegn ufak dyorlar
dygualmila BY_1507 o hiç ne karnın yaoısına baglı canım kimseyi takmaa benim karnım varda ne oldu az kiloda fazla kilo degil önemli olan karın degil bebegin kilosu oda normal boşver desinler boş konuşuyolar