Aysegul06 İkra ismi nasıl sizce tek mi koymalıyız yoksa yanına bir isim daha mı olmalı tavsiyeleriniz var mı ?
Haribo42 Aysegul06 ben çok beğeniyorum zümrada hoşuma gidiyo.. ben iki isim sevmiyorumm tek daha güzel:)) tercih meselesi
bebiiimamm Aysegul06 tek isim daha güzel anlamı için koydunuz değil mi? Sormaya gerek bile yok çok güzel bi isim
BaharSefvan Aysegul06 ben de çok beğeniypdum çevremdekiler söylenmesi ağır dediler vazgectm🤢 bence harika isim 😍 zümra zeynep meva erca da çok güzel isimler
Suratemel Aysegul06 bende kızımın ismini betül ikra koymayı düşünüyorum tek olunca bi devamı gelmesi gerekiyo gibi oluyo bence tabi herkesin düşüncesi farklı😊
Premsesimvaar Ay bende bissirru isim düşünüyorum Ecem Erva ikra havin gibi ama hiç birine karar veremiyorum 7 aylık oldum nasıl olacak bilmiyorum
seymaemrullah43 Benİm kızımın adı da İkra olacak inşallah. Ben de kararsız kaldım ama Soyisim de uzun o yüzden sadece İkra olacak inşallah.
Berenannesiceren Aysegul06 çok seviyorum gebeliğin başından beri ikra dedim ve ikra arya olacak prensesim♡
Nihalcakmak58 Aysegul06 benim kizimin ismi Asel İkra iki ismide cok begendim secim yapamadim ikisinide koyuverdim gitti😀😀
Aysegul06 Çok güzel evet bende beğeniyorum ikra ismini ikinci isim koysam mı diye kararsz kalmıştım çok güzel şeyler yazmışsınız teşekkür ederim yorumlarınız için sağlıkla doğsunlar hayırlı evlat olsunlar 😇😇