ezo3534 Merhaba İstanbul da olup serklaj işlemi yaptıran arkadaşlar nerede yaptırdınız? Doktorum çok uçuk bi fiyat verdi 🙁 6770 tl
Beyazlale ezo3534 yok artık ya tüp bebekle yarışıyor resmen ben ayni islemi bedava yaptirdim ya yapiliyor demekki neden bukadar pahali anlamıyorum. Rabbim yardımcınız olsun
Halime87 ezo3534 ben izmirde karataş hastanesimde 18 Martta oldum 400 gece yatış için 400 de serklaj için ödedim.
Ebrbyc ezo3534 istanbul Bahçelievler medicana hastanesi düzgün korkmaz benim tüp bebek ben çalıştıgım hastanede oldum fiyatı nekadar bilmiyorum ama bi gidip muayne olabilirsin geçmiş olsun serklaj için fazla ücret
ezo3534 Beyazlale nerede yaptırdınız açıkcası o parayı vericek maddi gücüm yok Allah yardımcımız olsun hepimizin
Beyazlale ezo3534 istanbulda degilim canım fiyatı gorunce yazmak istedim sadece cok uçuk ve on bes dakika bile surmeyen bir islem yazık yani. Baska hastaneleri de bi arastirsaydin keske belki daha uygun fiyat verirler sana
anapanda12 Ben şubat ayında rize şar da yaptırdım özel hastaneydi, 1.300 lira civarıydı şuan ki fiyatları bilmiyorum ama sizin ki epey abartıp kabartmış bence.. 15 dakikalık bi işlem ki malzemesi o kadar etmez
ezo3534 anapanda12 bahçeci tüp bebek merkezi verdiği fiyatla kalıcaklar şimdi başka biriyle görüştüm 2000 fiyat verdi
ezo3534 Halime87 canım İzmir 🙈 izmirden gelin geldim İstanbul'a öyle zorlanıyorum ki şu doktor işlerinde
Halime87 ezo3534 ay yanlış anlamışım pardon bi an izmire gelin geldiniz sandım. Allah yardımcınız olsun inşallah 🤲