Denisss madl41 hurmaya olan inancim tukendi ben kac tane yedim dogursam ben dogururdum 5 taneyle olmuyo o is 😂😂
Tubademir85 mervecoban canım benımde aynı tarıh 40+2 olucam haftaya persembe sahurdan sonra gel dedı ve doğum hızlansın diye yürüyüş, sıcak dus, cinsel ılıskı, hınt yağını meyve suyuna katıp karıştır iç dedı, çömelme yap dedi..saglıkla gelsinler inş🙏
Krkkkale Bende 39 haftalik alttan bakmadi ama normal dogum dedi bel agrisi hafif adet sancisi gibi. Alttan bakmadan nasil.bildi kanala girmis normal dogum dedi sali gunu son.gun dedi. Agrim gelmezse ne yapcaklar bana korkuyorum fikri olan lutfen.
mervecoban Krkkkale Çatı muayenesi yapmadan normal doğuma uygunsun demiyorlar aslında ama bilemedim canım
AAyssee mervecoban ben 40+4 te dogurdum yapmadığım kalmadi dogurmak ixin hurma yemek yürüyüş yapmak En son sinir oldum bir koca kase hurma yiyip bir saat yürüdüm sabahi sancim basladi ilgisi var yok denemeye değer
Misskaynak mervecoban bana da doktor ay sonuna kdr beklerim sonra suni yada sezaryen dedi ama burda okuduklarima gore yuruyus baslatiyor resmen dogumu cok yurumeye basladim bakalim haftasonu belki gelir benim kizim 💖 39+5iz
mervecoban Bilgeeferhat benimde çatı muayenesi sonrası 1 gün boyunca ara ara sümüksü kanlı akıntım geldi ama bilemiyorum nişanmı çünkü çatı muayenesi sonrası kanamam olmuştu 😬
Suvinella mervecoban 🤣🤣 biri hurma yedigim icin doktorum kizdi erken doguruyordum mudahale ettiler yazmisti adacayini tavsiye eden doktorlar da varmis gunde iki kere benim de adetim geciktiginde icerdim hemen gelirdi rahmin kasilmasini falan sagliyormus birde ostrojen salgilatiyormus dene bakalim
Gamzemesee mervecoban bana bi ker3 bile alttan muayene etmedi normal diyip duruyo 39.haftamdaym sanci beklicem haftaya kadar yoksa suni denicem dedi kontrol gunumde bugundu haftayi bekliyom bakalm sanci gelcekmi yada suyum yada nisanım 🤷♀️
BrcnBlgn mervecoban Bnde 39 haftaligim ne gelen var ne giden .) hurma yiorummm adacayi iciorumm rahimde acilma bile yok dr da 41 haftaya kadar bekleriz dedii yarin kontrolum var bakalim ne dcek
mervecoban BrcnBlgn hurmayı nasıl yapıyorsun canım yani 1 çay kaşığı mı koyup demliyorsun belli bi ölçüsü var mı??